Csá! Azt hallottam, hogy ezt a Voodoo nevű kócerájt lebontják (mellette épül egy háztömb, és a leendő lakók állítólag nem akarnak a házuk körül részeg rockereket látni éjszakánként). Ha valaki tudja, hogy mikor, és hogy egyáltaklán igaz-e a hír, az írjon!!
Írtátok, hogy a cuccokat lenyúlják, fűtés meg nincs. Amikor még decemberben voltam volt osztálytársamék koncertjén (Rotkreis), fűtés tényleg nem volt, az ablakok ki voltak verve, a hideg miatt mindenki fagyoskodott, a kidobók parasztok voltak, valamint a zárjegy nélküli csempészett ukrán Lucky strike, és a lejárt szavatosságú sör sem volt valami kurva olcsó (ha a minőséggel vetjük össze). Viszont amikor február elején mentem Rotkreisra, majdnem hátast dobtam a meglepetéstől. A hely ki volt takarítva, a kivert ablakok be voltak deszkázva, volt fűtés és még ruhatár is, tombola (bort meg sört lehetett nyerni), valamint a kidobók jó szórakozást kívántak amikor akezemre nyomták a pecsétet!! (mondjuk hozzá kell tenni, hogy a koncerteken ott szokott lenni a kb. több mint száz főt kitevő haveri kör, + még mások is akik puszta érdeklődésből jönnek el, szóval lehet (valószínű), hogy a bevétel miatt (amúgy már át akarták baszni a zenekart), nyalták ki a zenekar seggét). Amúgy a legközelebbi Rotkreis koncert márc. 6.-án (szombat) lesz, és ezek a bulik mindig jó hangulatúak szoktak lenni! (amúgy a zenekar Light rock jellegű zenét játszik, néhol punkos beütéssel)
Jó lenne, hogy ha legalább ez az egy rockkocsma megmaradna csepelen, bár ha tényleg olyan dolgok fordulnak elő, amiket ti itt leírtatok, akkor lehet, hogy nem kár érte.
Long live Rock&Roll!!! |
|
|