Ó de drága vagy! =o) Lassan visszatérek, meg folytatjuk a zajongást, csak kellett egy kis szünet, lévén nyáron a Captain Cleanoff-on benyeltem egy elég komoly halláskárosodást. =o(
No akkor én is beállok a sorba: tegnap a 36 óra pogón elvesztettem egy pár Alpine Music Safe Pro füldugót. Egy kicsit szomjas voltam. =o) Szóval ha valaki esetleg megtalálta, nagyon hálás lennék, ha visszaszolgáltatná.
tegnap az obudai probatermekben felejtodott egy vastag fekete oneill sikesztyu, ha valaki tud rola, legyszi irjon ide: dzsukhellrekords gmail com
koszi
pénteken, brutal knightson elvesztettem egy fekete sony mp3 lejátszót, fülhallgató nélkül meg egy fehér nokiát, aki akar egy sört vagy ilyesmit az értéktelen műszaki cikkek (az mp3 kontaktos a mobil meg lemerül és mindig kikapcsol) helyett, az írjon itt vagy a kseboe(kukac)gmail(pont)hu-ra
...továbbá elveszett kedden egy fekete táska, középen szürke vastag csíkokkal! Tudjuk, hogy ki volt lent, szóval ha véletlenül elrakta, légyszi jelezze, hogy nála van!
Kedden a próbatermi buliban maradt egy fekete cipzáros Fruit Of The Loom \\\'L\\\'-es kapucnis pulcsi. Aki hiányolná, az írjon!
sthc KUKAC vipmail PONT hu (portálon keresztül ne küldjetek mailt, mert az már nem él)
Hejj!
Tegnapi (győri, június 25.) győri FNB bulin én is elhagytam valamit: a backstage-ben a sima egyszerü feketepulcsimat! Légyszi valaki nézzen/kérdezzen utána, nagyon hálás lennék! köszi!
A tegnapi (péntek,június 25.) győri Food Not Bombs bulin eltűnt (valószínűleg ellopták) málhaszákomat (benne számomra értékes dolgok). Ha valaki tud valami infót,megköszönném! (A málhazsák a jegyszedőknél volt egy széken \\\\\\\"megőrzésre\\\\\\\".)
eltűnt egy terepszínű táska a tegnap esti koncertek alatt a veszprémi Holidayben, benne jó néhány zenei magazinnal és egy bakelittel aki bármi információt tud, jelezze: noesarm@gmail.com bár a tolvajok biztos csak a szép táskára utaztak
hejj!
tegnap punkkarácsonyon kicsit eltűntek az irataim, szóval ha valaki esetleg talált egy személyi/lakcímkártya/diákigazolvány kombót, írjon egy mailt! kösz
Hejj!
A Ciprusban (vagy Borsó kocsijában) hagytam egy szürke Something Against You pulcsit. Aki találkozott vele, az légyszi jelezze! Köszi
ide vagy sthc KUKAC vipmail PONT hu
tegnapi koncerten a fa-lóban tapolcán elhagytam egy pearl dobkulcsot.nem egy drága cucc, de örülnék ha előkerülne valahonnan.ha tud valaki valamit légyszíves szóljon!