Nos felvilágosított a kedves kommunikásiós szakos lakótársam, hogy az rtl klub az egy durván balos csatorna, mert ők kommunikáción elemzték a híradóban a beszédstílust (vagy mittomén), meg hogy milyen szavakat használnak. Illetve a tv2 meg ultrabalos csatorna. Olyan mintha egy mszp közleményt olvasnának fel. Én meg csak pislogtam.....hehehhe
ilyen topic is van beszarok...akkor egy magánvélemény:
utálom azt, hogy a kedvenc tévéműsoromat /Kepes András - Világfalu/ csak hétfőn késő este bírom megnézni, mert előtte meg kell várni a Győzikét és a Bajkeverőket, amiket persze főműsoridőben adnak le....de legalább megnézni nem kötelező őket....a népnek meg úgyis Romantic kék.....
Maga a csatorna egy nagy rakás/kupac (kinek mi jön éppen a szájára :)) szar, és minden ami benne van azok csak kisebb adagok, mondhatni részfekáliák. És persze a tV2 is ott van a szeren, akarom mondani a szaron, mert az is rendesen bűzlik... szóval a fostartályok vetélkednek egymással és megpróbálják a minél jobban bewc-sprézett végbéltermékeiket a székletre éhes embereknek eladni.
amúgy cseppet sem vagyok fekafób. Jay és néma bob RULEZ
tökéletes mértékben igazad one! tényleg nagyon ingerszegények lehetnek, ha a saját maguk elmenni koszospénzekért jáccani a sókba, aztán otthon megnézik magukat és még csodálkoznak, hogy hogyan lehetnek ien emberek, akik ien sókba fellépnek!!!
Én az "Okostojás"-ra,vagy így simán a "Fasz"-ra tippelnék!!! :)
A Big Bradörszben' meg a "Nagy Broki" lenne a találó! Még,hogy "Isten,család,haza!"-értékrend...Simán beleszarnak a szádba Öregem,ha az utcán rosszul leszel és elesel egyszer!Na és ez még a jobbik eset!
"Kéj: e körül forog a világ
Düh: ha nem kapod meg lila köd borul rád
Mohóság: mindig több kell ami már megvan soha nem elég
Irigység: ettől rothad szív
Kéj, düh, mohóság elismerésre való vágy
A szíver mérgező irigység ő az igazi ellenség"