Én max. a NAGY I c. műsorba jelentkeznék, ha nagyon muszály volna.
Adott egy vénségesen-vén anyós v. más öreglány, és ahhoz jönnének különböző identitású meg más faszomtuggymilyen tulajdonságú aljanépek a világ (lásd: Magyarország) minden tájárúl. Oszt utazgatás helyett lenne: öregek otthona látogatása protkoszépségversennyel, onkológiai és urológiai kétszemélyes látogatások, vizeletvisszatartás a Balaton partján, koporsókiválasztás választható gyásszínnel stb.
Aztán rózsaceremóniák helyett meg kaktuszceremóniák lennének, ahol is a vén asszonyság minden köntörfalazás nélkül elküld a halál legbüdösebb és legtávolibb f*szára, majd hozzádb*ssza a kb. kaktusz, hogy kotródj a nyolcdioptirás szeme elől.
A hepiend sem maradna el. Aki majd győz, az vállalhatja, hogy eltartja a boszorkát, és talán a halála után derül ki, hogy mennyi adósságot halmozott fel az élete során napi nyolc alkalommal evés előtt, után és helyett bevett gyóccerekkel + a kezelőorvosok méregdrága vizijeivel...
Szóval, ha lesz ien, akkor talán maid én is részt veszek benne, persze, miután jelentkeztem valameik valóságsóba, ahol az a cél, hogy minél több cikket tsináljak a SZTORI c. néplapnak, ami ugye a legfőbb hírforrása bizonyos embereknek... =) |
|
|