Jaja - megpróbálok minél előbb keresni is feliratot, de én nem értek annyira ehhez; az öcsém a guru, de őt bottal kell kb piszkálni olyan dolgokért, amik nem állnak a közvetlen érdekében...:) azért nem, de necces kicsit az ügy. De minél előbb megpróbálom megszerezni
Le szoktak forditani a DVD elott joval, leginkabb a magyar bemutato elott is. Sot, ujabban a netes forditasokat rakjak ra a hivatalos DVD-re, persze egy fillert nem fizetnek a forditonak.
Megvan a film, most beletekertem, hat ebbol franciaul nem sokat fogok erteni, aki tud hozza angol feliratot szerezni, szoljon! 2CD-re tudom atirni annak, akit erdekel.
Na, megvan.... Vagyis megvan, ahonnan le lehet tolteni, csak most nincs hely a gepemen, meg szabad savszelessegem. De meglesz. Mar csak franciaul kell megtanulni. :) Mondjuk en lehet, h nagyjabol megertem. Felirat nemtom van-e.
Koreai van... :)
Isten, jó rendező, jó és szép színésznő...mi kell még?...
A Trailere mindenesetre már jó.
Dan, ha tudod, másold majd le nekem, ha esetleg megszerezted...
A Good bye Lenint még nem láttam, de meg kéne nézni, mert csak pozitív kritikákat hallottam róla. Egyértelmű, hogy az Amélie szinkron nélkül jó. Én sem láttam még szinkronnal, nem is tervezem.