A film után élvezet volt enni!Szerintem a feldugom a nő nemiszervébe az agyagbiszbaszt ésaz újszülöttet ássuk el az iszapban majd kővel verjük agyon az amúgyis elvérző anyját pillanatok voltak a legédesebbek!Meg persze a vidám szinti zene ami végigkíséri a filmet!
Volt egy amcsi film is egy fiatal sport csapatról amelynek gépe lezuhant valamelyik hegységben. Ők a halálrafagyott térsaikból "csemegéztek", hogy ne halljanak éhen. Ha jól emlékszem talán valós történet alapján dolgozták fel.
tegnap néztem a NG-on egy dok.filmet
két 60 éves csóka kemény 6 napot húzott le a texasi sivatagban mig az egyik megmördelt a másik csikokat vágott ki a combjából megsüttötte és megette 6!!!! nap után
ja és majnem beledöglött mivel szomjhalál küszöbén volt
Olvastam régen emberevő cigányokról, akik az erdőben laktak a civilizációtól elszigetelve. Pont mint a Wrong Turn című filmben.
Asszem romániában volt a 70-as években.
Szenté kéne avatni ezt a foszert
egyébként úgy bukott le hogy túlsokan jelentkeztek a hirdetésére amiben embereket kertesett megölés és megevés céljábol
hé, ott nem ették meg egymást, csak megölték Röfit, a meg a másikat majdnem (de pont akkor érkezett a kommandós, mikor már majdnem elkapták). vagy rosszul emléxem?