elég jól ír, csak néha unalmasak a sablonjai. olvastam pár simán lőrinc l lászló néven írt könyvét is, de azok annyira nem jók mint amiket az "álnevén írt"
most kicsit átálltam a fantasyra, történetesen Jeffrey Stone könyveit olvasgatom! de még mindig tartom magam ahhoz hogy Lawrence úr irja a számomra legtökéletesebb történeteket!
amit még ajánhatók a morbit és egyben kurva jó humorral és szellemes krimi megoldásokkal az : Piszkos Fred a kapitány
már az első 5 oldal felejthetetlen..
én a Három Fekete Kopborsot olvastam most ..nem tudtam letenni 2 nap alatt végeztem ki(mondjuk nem neagy dicsőség hiszen össz vissz 260oldal..)
amit most keztem el tölle az a Sámán Átka..
Anyukám nagy gyüjtő még nem hagyott ki egy könyvét semm..
A 13 kristálykoponya már a harmadik. Nekem mind a 3 megvan, de a végére már egy kicsit unalamas. Az meg a legmeredekebb, mikor biciklivel menekülnek...
na most utoljára a maharáni arcképét nyomtam le cirka 3 nap alatt, de ez mégjobban megerősített abban a hitben, hogy nem is olyan nagyon vagyok oda ezért a lezbikus lászlóért... kilóra írja a könyveit ez is, mint dean r. koontz...
köszönöm, egyre jobban haladnék, ha annyi időt fordítanék rá, mint amennyit ez a pompázatos nyelv megérdemel -heti három alkalom kevés, minden nap kéne gyakorolni 1-2 órát....Veled minden rendben? melyik L.L.L. könyv került terítékre mostanában?:)
á dehogy:)) én nem pedig hülye vagyok :) na jo de aranyosan hülye! legalábbis a többieknek teccik :) most olvasom a A Ganésa gyémántjait! elég jo csak nem volt még eddig gyémánt benne :) de belakozzott hullák már igen :)
majd igyexem! dee eygelöre még meg kéne tervezni a ruhát ami bony9lult ugy lesz mert meg van adva hogy miböl kell kiindulni! én a gotikus épitészetet választottam!