valaki mondja meg hogy az adware-nek mi az ertelme? ketlem hogy marketing szempontbol nagyon elonyos volna. ezeket karomkodva szoktam osszecsukogatni, bele sem olvasok, arrol nem is beszelve hogy igy reklamozott termeket/szolgaltatast csakazertsem vennek.
SD-ből tudtommal nem is gyártottak 133-as felettit, legalábbis sdr-ből, a ddr meg a régebbi alaplapokban nem is megy. Kivéve néhány "kétféle foglalatú" lapot, pl.: ECS K7S5A.
Ja, olyat vegyel, amit az alaplap bir! Az mondjuk kerdeses, hol elorelatoan erdemes-e nagyobb frekvenciajut venni, nem tudom, menni fog-e az alaplappal. Mondjuk az SDRAM mar ugyis megy ki a divatbol, szoval tul sokat nem erdemes pocsolni vele.
A http://depo.hu/ -n lehet osszehasonlitgatni az arakat asszem.
memoriakhoz annyira nem ertek
de lehet h azt kell megnezni h az alaplap birja a 133Mhz folott vagy sem
mert ha nem akkor nem erdemes jobbat venni, mert ugysem kezeli le
bővíteni akarom a gépem memóriáját, 256 Mb SDRAM 133 MHz memória van benne. Nos az lenne a kérdésem, hogy csak 133 MHz-es SDRAM-ot lehet belevenni, vagy lehet nagyobbat is + ha egy jó boltot is tudtok ajánlani Pesten akkor (ahol lehet ilyen ram-ot venni) az is jó lenne
Tegyem föl a mostani Windows Media Player helyett ezt? Vagy elég valamelyik fájlt elindítani ezekből, amit leszedtem onnét? Jaaaaaj, van benne mondenféle furcsa 9x, codecs, mplayer mappa :( miér nem lehet egyszerűen skolasztikának vagy konstituciónak nevezni?
köszi minden segítséget, itt csorgatom a nyálam 1 hete erre az AMD-videóra. :(