Hello minden basszernek! Nyíregyházi HardcorePunk/Oi zenekar keresi basszusgitárosát! Ha szeretnél jó társoságban jó zenét csinálni jelentkezz a badaradam@citromail.hu vagy a mordecai@freemail.hu msn és email címeken.
pá
ajánlom minden basszusgitárosnak a köv. videókat:
Victor Wooten - Lesson on Technique
Jaco Pastorius - Modern Electric Bass
Stuart Hamm - Slap, pop, tap for the bass
hallottatok Stuart Hamm-ről? kegyetlen durva! most töltök éppen tőlet egy basszusszólót, és majd ha teljesen lejött, akkor felrakom FTP-re. mindenkinek ajánlom, aki legalább egy kicsit komolyan veszi a basszusgitárt!
Te ne pofazzal bele itten a komoly dolgokba mert elmarad a szombat esti also madarfogas! Kushadj es takarodj a helyedre! :-)
Liberal Airhead: epp azt beszeljuk egy sraccal hogy felrakjuk az egeszet ugy ahogy van kottastul cedestul mindenestul PunkFTPre aztan majd mindannyian veszitek nekem a söröket :-)
Huuuuha... a fenymasolas attol fugg, hol oldom meg. Vszeg 10/oldalert tudnek fenymasolni...na majd megnezem hany oldalas pontosan. BR napra nem tervezem h megyek de lehet h megy haverom es akkor neki oda tudom adni. Szal bizonytalan.
kaloz, te jössz BR napra? mert ha igen, akkor nekem le tudnád addigra fénymásolni, meg megírni a CD-t? akkor fizetnék, meg vinném az írhatót, mert amúgy nem szoktam pesten lenni... mennyi lenne a másolás?
Na gyerekek, kinek kellett fenymasolas celjabol az RHCP basszuskonyv? Vegyetek sok sert, egy irhato cd-t (a cedet atirom en) es adjatok meg a telefonszamotokat emilben aztan lebonyolitjuk az uzletet.
Nekem az agyanak a genetikai lenyomata kene. Vagy az agya. HOgy beultessek az en agyam helyere es akkor olyan allat lennek hogy tarkonfossatok magatokat :-DD