Én úgy tudom, hogy a Balatonon is szokott zajlani, mert áramló vízről van szó, és ebben egyedülálló.... De javítsanak ki a balatoniak, ha nincs igazam. Pölö Tihanynál el tudom képzelni. A rianás, az az, amikor hosszan meghasad a jég, nem? Jó hangos...
Én Révfülöpnél láttam most szilveszterkor a Balcsit, ott még nem volt befagyva, csak kezdett. Nagyon érdekes és szép volt.
Nem tudjátok véletlenül, hogy honnan lehet megtudni a zajlást? Szóval hogy mikor zajlik a jég a Balatonon:) Általában mikor szokott? Gyönyörű lehet, és nem akarom kihagyni az idén...
pedig én kurvajól éreztem magamat bogláron ebben a pár napban. igaz, nem szemeteltem, nem hánytam és nem kötekedtem, de vedeltem és üvöltöztem :) kb a fél ismeretségem balatoni, náluk voltam addig, és láthatóan ők is élvezték :) Számomra eddig a nyár csúcspontja volt.
Nem lehetnek egyszerű emberek:) Ha tudod, szerezd be azt a könyvet és olvasd el, bár a személyes találkozás biztos teljesebb élményt nyújt. Egyszer én is találkoznék velük, talán még lovagolni is megtanítanának:D
gyerek!
én ismerem azt a brigádot aki kiment Rodostóba és egyszer szerencsém volt egy órát lovagolni az egyik lovon nyereg nélkül!Egyébként voltak kinn Portugáliába is ezekkel a lovakkal!
Hejjj, skater, te Várpalotai vagy, csak most látom! Olvastam egy nagyszerű útleírást, ami onnan indul. Lóháton, végvári vitéz ruházatban elmennek hárman Rodostóba és vissza. Kurvajó könyv. Lakásunk volt paripánknak háta (avagy 80 korty alatt a Balkán körül) a címe. 2003-ban tették meg az utat, a Rákóczi forradalom tiszteletére. Nem hallottál róla?
mondjuk ilyen szempontból megértem. én a magam részéről jót ingyenboroztam barátnőmék boraiból, aztán halkan dúdolgatva visszasétáltam boglárra :)) de az ottani csajokon nem láttam, hogy őket zavarná a sok ember. de ha én laknék ott, engem tuti zavarna, mert engem sok minden zavarni szokott.