Tudod te is Zsolti, hogy ezeket a dolgokat pont itt nem kell megmagyarázni senkinek (nagyrészt, remélem), mert mindenki tisztában van vele, esetleg jelenleg is átéli.
De nekem akkor se kéne egy fillér se ettől a bagázstól. Inkább fizetek erre az egészre dupla annyit, mint eddig, mint hogy ilyenekkel kapcsolatba álljak.
Persze attól még elégethetek bármit, akármilyen klikkesedésnek az oltárán, én akkor se leszek kemény. Pláne ha már 8 év versenyszerű úszás nem segített rajtam :-(
Levédésről meg csak ennyit:
Az egyes szellemi alkotások hagyományosan automatikusan a szerzői jog védelme alá esnek, azaz megszületésük pillanatától többszörözésük, megosztásuk és további művek alapanyagául történő felhasználásuk, „remixelésük” is a szerző engedélyéhez kötött.
http://www.creativecommons.hu/
Ettől függetlenül persze nem ítélek el senkit sem, aki "velük szövetkezik", ez teljesen magánügy, viszont az én részemről ez teljesen összeegyezhetetlen már a lelkiismeretemmel is, hogy ilyesmiben részt vegyek.
Ezért is örülök, hogy anno nem kimaradtam a demós dalaink levédéséből, bár ez akkor csak a lustaságomnak volt köszönhető. Végre egy pozitív dolog, amit elértem vele, még ha nem is direkt :-) |