Az Adidasban vannak fasza Vespa cuccok (kabát, póló, pulcsik) igaz nem túl olcsók.
pl ez a kabát 30 ezer.
http://www.shopadidas.ca/product/LI642/P01857/Vespa/Men%27s-VESPA-JACKET/detail.jsf
Abból olyan problémád is lehet a rendőrség basztatásán kívül, hogy ha bevezetik a robogó rendszámot szépen tolhatod be a MÉH-be. Mert kb fémhulladék áron fogsz tudni megszabadulni tőle. Vagy eladod alkatrésznek.
Üdvözlet!
Öcsém tegnap esett egyet a vespájával(ET2), és kissé betört a kaszni,a visszapillantó is letört, meg a benzin is ereszt valahol. Nem tudtok nekem ajánlani egy szerelőt, aki ilyenekkel foglalkozik, Budapesten vagy környékén? Előre is kössz!
köszi! és ha 50-esnek mondottat veszek, abból milyen problémám származhat? az tuti, hogy nincs pénzem még egy A-s jogsira. B kategóriással rendelkezem.
Tonna számra hirdetik a neten! Azt érdemes eldöntened, hogy papíros vagy papíroztatható legálisat, vagy 50-esnek mondott jelenleg \"szürkének\" megtűrtet keresel, az első mondatom főleg erre az utóbbi verzióra igaz. Saját tapasztalatom nincs vele, bővebben esetleg itt olvass / kérdezz:
sziasztok!
tud valamelyikőtök vespa ET4 125-öt használtan? kb 150 ropis keret van rá. ha írnátok véleményt erről a típusról, azt is nagyon megköszönném!
Értem. Arról van valami infód, hogy ha most veszek egyet papírok nélkül azt később valahogyan lehet-e papíroztatni? Úgy tudom, hogy EU-ban (mi még nem vagyunk ott sajna) B jogsival lehet vezetni a 125-ös gépeket. Ezért ha most vennék egy olyat és ide is beszivárogna ez a szabály akkor nem kellene A jogsit letennem csak ezért. Mindenképp próbálnám törvényben előírt módon használni....