Sirásás igazi punk-meló!Szegény Lackó (punkfestőművész,2 hónapja öngyilkos lett)mindég arra hajtott de nem vették fel...."túl durva külseje"miatt./piros haj,piercingek,összefestett bőrszerkó,stb.)
Ja 10 idióta elküld 600 forintot, és már meg is van a napi 6000 forint. csak 10 idióta kell minden napra. persze ha több pénzt kérünk az idiótáktól, akkor többet is kereshetünk.Kurva jó!
Megpislantottam...Küldjek neki 600 forintot és akko ő majd...Szarok az ilyen átbaszásokra.
Az utóbbi 3 hétben több mint fele vállalatot végigjártam és egy kibaszott munkahely nincsen(egyedül egy munkahely van - sirásás).Segély meg persze nincs a munkanélkülieknek. 10 éve hogy befejeztem ezt a kibaszott iskolám, és munka meg sehol. érdemes volt iskolába járni.
FIGYELEM!PÉNZSZERZÉSI LEHETŐSÉG!EGY NAP ALATT AKÁR 6000FT VAGY MÉG TÖBB...A LÉNYEG LEGYEN OTTHON NETED:)KÖTETLEN MUNKAIDŐ...BIZTOS JÖVEDELEM...RÉSZLETEKÉRT ÍRJ A hajni0727@freemail.hu-ra.
En valszeg hajon fogok lenni es jegyet szedek par napig ezert kapok egy hetes belepot. De elgondolkoztam meger-e ennyit. Meg lehet felajanlom valakinek.
elviekbe pentek szombat vasarnap lenne melo 14tol kb este 11 ig.
Nem tud valaki olyan munkáról amit a sziget területén lehet végezni a sziget ideje alatt és hogy hol lehet jelentkezni?TOI TOI tisztitást nem vállalok!!!
Annyira nem sok ez...
Mondjuk en nem programozo szakiranyra mentem, mert attol idegbajt kapnek. De egy diplomas (BME) informatikus nehany eves tapasztalattal siman kereshet ennyit.