Yo!
elég régóta akartam csinálni valami olyat, hogy én írók, valaki meg rajzol ehhez, és az egész erős kapcsolatban áll egymással. és végre találtam is valakit, vagy egymásra találtunk, de nem úgy, mert az sajnos nem ment, szóval sikerült ezt az elképzelésem is végre megvalósítani. röviden: van új zinem. zineünk. fefi rajzolt, én írtam. mivel majdnem minden oldalon csak 1 kép van, ezért a zine terjedelme 96 oldal lett. vannak benne gondolat folyamok, hazugságok, rinyálás, bunkóság, történetek, még egy képregény sorozat is. angolul, mert nem tudom, így jött. beckett is írt franciául csak úgy.
mivel a terjedelme miatt a szokásos, én elküldöm a pdf-et városi színtérvezéreknek és ők kiszórják, módszer nem működik, ezért nyomdai úton most le lett gyártva 100 darab, amiket először a keddi white lungon lehet megvenni. de szerintem szegedre is viszek majd ugyan úgy a white lungra. ára 300 forint lesz, ha postázás vagy ilyesmi érdekel, akkor írj a sofa pont king kukac freemail pont hu-ra.
itt van gyönyörű borító is, és a kinyomtatotton már elvileg nincs is nyelvtani hiba. ellenben magában a zine-ben csak úgy hemzsegnek.
|
|
|