oi
szerintem ez nem igazán igy van ahogy te állítod mármint a lakás/szoba ügyileg.én 2 éve lakok londonban és sose fizetttem 400fontot,de még ha 1 zónával beljebb költöznék se kéne,max 1es zónában.jelenleg 3-asban lakok ,a gyengébbek kedvéért,és a zónára gondoltam.a legykók kb 20-25%a lakik itt angliában londonban körülbelül 1-2 millio,de inkább 1 a többi meg össze vissza.egy 38 millios nemzet nem hiszem hogy simán elbujva elférne itt,illetve "csak a fele",ami 19 millio,vicc.anyway,ha ügyes vagy és lakást/házat bérelsz,sokkal olcsobban is meguszhatod,kb 200 és 300 font között havonta,vagy inkább kevesebb.kaja kb annyi min t otthon,csak itt többet fizetnek.ha jó melót akasrz akor kell egy ideig szopnod,mert nem osztogatják mindne jött.mentnek,kivéve ha van bent ismerösöd.de pölö a lakótársaim több mint1 hónapig kerestek melót,mire ujra visszavették őket a régi melóhelyükre:D,szal annyira nemegyszerü,főleg ha nem érted az angol angol,pölö a jófajta cockney akcentust,ami londonban megy(nézz meg egy guy ritchie filmet és megtudod milyen az).és van itt minden,diszkó,metáldiszkó,koncertek mindenféle,mindnenapra.ha érzed a punkot akkor emg ott van camden town,hisz az maga a punk.... |