ha már nyitottam ezt a topicot akkro írok is bele... :)
Igazság szerint ezt nem mostanság álmodtam hanem vagy már két hete, de érdekes módon ez nagyon megmaradt bennem, mert amúgy nem igazán szoktam emlékezni az álmaimra.
Történt az, hogy kedvenc foci csapatom a Kispest Honvéd, bejutott az UEFA kupába, és jöttek a meccsek. Két igazán nagy rangadóra emlékszem, az egyik a Milán meccs volt Olaszországban. A másik Barcelonában a Nou Campban 110.000 ember előtt.
Mind a két külföldi csapat nagy kedvenc nálam, lehet, hogy ezért maradt csak meg az egész álom. :) szóval kezdtünk az olaszoknál, ahova én is elmentem, és mi nem voltunk túl sokan, max. 500-an és nem tudtuk leszurkolni az olaszokat mert hát ami Olaszországban van az-az igazi ultra élet :) nem hiába alakult ki Kispesten is az ami miután ide jött egy olasz csapat ;)
Szóval igazán jó meccs volt, és nyertünk, persze minden hova úgy indultunk hogy úgysem lesz sok esélyünk nyerni de sikerült.
A Barcás kiruccanás sokkal emlékezetesebb volt már, mert oda fele már csak kétszáz ember ment, és teli volt az egész kibaszott nagy Nou Camp, ahova 110.000 ember fér be, és mi ott voltunk kis maréknyi Kispest drukker és egyszerűen hatalmas érzés volt -már álmomban- és a végén a 90 percben nyerünk és ott tomboltunk és mindenki ment haza és csak mi tudtunk örülni mert megvertük a barcelonát, és én nem is akartam elmenni ottakartam maradni de aztán elmentünk és seggrészegre ittuk magunkat valami kocsában majd négykézláb felszáltunk a buszra és elaludtunk, majd felébredtem. :)
|
|
|