Ja koszi szepen, hogy igy promozol :-), neha(mar mondjuk eleg ritkan) megnezem, hogy ki-mit es mire linkeli az oldalam es lattam, hogy te is tettel ki ide-oda kepeket.(ja meg az ha irsz valamit a kepekrol ide az is tok jol esik!)
De azthiszem egy kicsit felresikerulten irtam le amit akartam a multheten, szoval nem szeretnem a munkamat egy szukebb retegre korlatozni, sot jobb lenne ha minel tobb ember latna amit csinalok(me erted: tobb ember, tobb pina meg penz...), de mivel valahogy mindig olyan dolgok kotnek le, vagy olyan dolgokat fotozok amik egy szukebb kort erintenek csak ezert vagyok egy kicsit 'szamkivetett'.
Persze ez az en egyeni dontesem, es ha van valami felkeres ami egy kicsit hetkoznapibb tema azt is szivesen elfogadom/megcsinalom, de ez egy ilyen ordogi kor, mert inkabb azok az emberek kersenek meg akik nem hetkoznapi dolgokat csinalnak. (felreertes ne essek, nem vagyok en az underground szubkultura felfedezo/megmentoje, talan egy break tancosnak eleg hetkoznapi dolog egylabrol szaltot ugrania spargaba, masnak ez meg tokre elvont es nemmindapi latvany, de gondolom erted amire gondolok).
Az elveimet sajnos csomoszor fel kell adjam, de bizonyos okokbol kifolyolag ezt nem tehetem/teszem kozze, mert az ram vetne rossz fenyt es esetleg felkeresektol/meloktol esnek el a jovoben, de mivel te is promoterkedsz meg zenelsz ezert tuti, hogy van tobb tucat sztorid amikor a 'joemberek' beszopattak a zeneiparbol.(azt nyugodtan le lehet irnom, hogy minel nagyobb egy koncert/ugynokseg/zenekar, annal nagyobb kocsogsegek jatszodnak le a hatterben, es sajnos a punk/hc vilagban sem mindenki jo arc, maxi respekt a kivetelnek)
Ezt meg egy ideig le kell nyelnem, mivel meg kozel sem vagyok nagykutya seholsem, azthiszem tudom, hogy hol allok 'ismertseg' es szakmai szempontbol is.
Nagyjabol tisztaban vagyok vele, hogy mik az erossegeim(a helyesiras tuti nem) es a hatranyaim, es ez segit abban, hogy neha helyretudjam tenni magam, ha mas esetleg nem tenne meg.
Szoval koszi a kedves szavakat az mindig kurvajol esik ;-) |