Punk Portál - 2024. március 28.





 

Főoldal > Touché Amoré /USA/, Angel Du$t /USA/, Swain (DE/NL) @ A38


Írta: xzoleex
Feltöltötte: xzoleex
Ekkor: 2017. jan. 23. hétfõ - 11:33

"Mindannyian Fendereken játszunk, és ez alapvetően meghatározza a hangzást" - mondja Nick Steinhardt, a basszerből lett gitáros. "Ettől aztán nagyon csengő-bongó lesz a sound, és ehhez jöb még hozzá Jeremy nagyon érthető scream-je. Jeremy rendkívül tehetséges és őszinte szövegíró, és az általa énekelt-screamelt személyes helyzetekhez mindenki könnyen tud kapcsolódni."

A mélyen megélt személyes fájdalom kulcsmotívuma az új lemeznek, de ez a legkevésbé sem valami pehelykönnyű, szerelmibánatos emós póz, hanem komoly trauma. Mindebből egy fantasztikusan változatos, komoly, érett anyag lett, dinamikus, energikus és gazdag.

A Touché Amoré idén tavaszi, Gorilla Biscuitsszel és a Modern Life Is Warral tartott közös turnéja után a Stage Four koncertkörútján tér vissza Európába. A mai poszt-hardcore hagyományokat tisztelő, de tökéletesen saját útját záró zenekara jó pár budapesti koncertje után ezúttal az A38 Hajón lép fel.

Az előzenekar a baltimore-i Angel Du$t, egy, a klasszikus deszkáspunk-HC megszólalást felidéző öttagú együttes, melynek frontembere nem más, mint a Trapped Under Ice énekese, Justice Tripp, aki kihasználva anyazenekara átmeneti leállását, gyorsan összehozta az Angel Du$tot. Tripp több interjújában is elmondja, mennyire tiszteli a Ramonest meg a Cro-Magst, innentől elég pontosan elképzelhetjük, milyen is az Angel Du$t zenéje. Az együttes tavaly a Sick Of It All előzenekaraként járt már az A38-on, most pedig frissen megjelent nagylemezét mutatja be. Korai HC, sok punk, kevés kompromisszum - soha jobb előzenekart!

Jegyár: 3000 Ft, elővételben: 2500 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.

Event: https://www.facebook.com/events/1925154567711407/