Punk Portál >> Fórum >> Új témák nyitása! >> A Fox-Zen lakosai és a többiek léte
Bejelentkezés - Regisztráció - Elfelejtett jelszó - Segítség
fikcionális novella

© dez-cadenaválasz erre | adatok | e-mail - 2014-02-03 23:07:12 (1)
1 # Rész

Távol a földbolygótól sokkal nagyobb távolságra, mint ahogy el lehet képzelni, egy oylan messzisében, ahol már a föld bolygó nem is létezik, de az emberiség, és az állatok, és a teRmészet kiélte a fantáziáját és a céljait, nem hiába léteztek, de már eltellt felettük az idő, de a lelkük nem szünt meg és újjá születtett egy újabb bolygón a Zen-en.

A Fox-Zen lakosai, mind buddhisták és krisnások voltak, alap elvi és ösztönös érzéki járaton, mert azt örökölték, de nem tudták, megmagyarázni, hogy miért, egyszerüen, csak érezték, hogy a vallásuk a Zen. Nem pont úgy voltak a tantások, ahogy a földi tan-okba, de majdnem meegegyezett.

A Fox-Zen lakosai úgy néztek ki, mintha a rókák basztak / keveredtek volna az emberiséggel, és úgy új faj keletkezett volna belőlük. Róka emberek, vagy csakL simán Fury-k. Leginkáb Fury-k voltak , mint rókák és mint emebrek, és nem a kettőjük egyvelege, hanem a kettőjük köztes állapota. Mintha a rókák emberibbé fejlődtek volna, és az emebri arcok meg el állatiasodtak volna. A hajuk természetesen csak is vörös és barna sziNben léteztek többségében, a szőke kicsit ritkább volt, főleg az afro és bushman meg a sámán és a kakastaréj frizura. De szerncsére a kakastaréjosok elvből és természetes úton úgyszülettek, hogy kakastaréjos a frizurájuk, és nem lehetett nehéz kitalálni, hogy ők előbb útóbb eltérnek majd a többi Fury Fox-Zen-eN élő állatias lénytől. Akik amúgy tökéletesen beszélték a földi nyelvek egyvelegét, afféle (BV)aw/Ng/szi(H) nyelvnek hivták. De voltak olyan Fury'-K akik a DveShz és a Shavzi meg a Szper és a TranceLt nyelveket alkalmazták, csakis azért mert távolabb laktak egymástól.


Ezek a lények harmoniában élltek egymással, oylan hagnszereik voltak, mint az elektroakusztikus dobhangszer, amelynek lyukacsos rácsait, foylton csak ütötték a chopstick-ekkel. Vallásuk volt, létük, feladatok, tevékenységük, és céljuk is. Amit rövid lét alatt már elértek. Időszámitásukban 204-et iratk De, hogyha földi univerzális léttel nézzük, akkor 798784-et iRnánk krisztus utáni időpontban, mohamedámiban és a mohamedi médiában 4-500-al kevesbb talán.

A FoxZen Fury lakosai együtt éltek sok más álLattal, amelyek nyelveket nem alkalmaztak, csak ragadozó életmodot folytattak. Megegyeztek a földi állatokhoz képest, ugyanúgy élltek, és hasonlitottak az elefántokra, a madarakra, és a varjúkra, hollokra, tigrisekre, baglyokra, zsiráfokra, még a zebrákra is. Még letezett egy Zorro Zirciper állat is, ami úgy nézett ki mint egy hataLmas nagy átlagos ló, csak a feje kalapacs alakú volt, és csapkodó ostoros farka van hátul, és szürkés kékes szinü.

A Fox-Zen állatai és a ,Fury' embEr szabású Róka lényei harmoniában élltek, ameddig csak a bolygójuk nem kapott egy úgynevezett DNS lelki virust. Valahogy az emebri gonoszság és jóságok lelkei újraegyesültek volna, és elkezdtek sejttanilag fizikálisan a bolygóbol kinőni és kifejlődni egy úgynevezett csoda faj, aminek a legénysége csökkenő számban található de , de annál veszélyesebb, és szuper energiával rendelkeznek. Ezek voltak A Green Man Soul, és a Black Man Soul lények. folyamat csak háborúztak egymással, ameddig csak nem kihallat a lényük. Más állatokkal és 'Fury, lakosokkal nem háborúztak mert annyira nem is törödtek másokkal, és utálták egymást, hogy megvoltak egymás sajátos kis harcukkal. Egymást ölték Éjjel és nappal. Ez mind tartott a bolygó történetében 207-től 219-ig. Ameddig csaknem lecsökkentett számban voltak megtalálhatóak. A Green M Soul lényekből és a Black Man Soul-okból is csak 6 darab példány volt már csak megtalálható. De megunták a háborút egymás között, és elakarták kezdeni a háborút a 'Fury,-k között.

A Harc nehézkessé vált volna, mert a Black M Soul ereje oylan nagy volt, hogy azt nem leehet elképzelni, ugyanis megegyeeztt vagy 6000 ember földi erejével. Varázsgömböket tudtak lövöldözni, és feltudtak venni egy sejtekből kiszőtt hálót, ami tüzként égett, mintha az aurájuk szikrára gyúlt volna. Az energia gömbökröl és sugarokról, gázokról, anyagokról meg hasonló foirmáiról és levitáciojukrol és átalakulásukrol meg meg sem feledkezzünk. A Black MS lény kinézete feketés szörös tollazott boritású volt a végtagokon, és a szemérem tájékán, hátul csakis a szörös tollazott boritás volt megtalálható. A Testük középen annyira nem volt védve, csupasz volt, de az erő és az izom védte őket mindentől, az arcuk ugyanoylan volt, mint egy földi emberé, csak ha harci modorra és stiLusra váltottak, akkor fehéres ezüst szinnel világitott a szemük.
A Green M-Soul lény ugyanabba a kategoriába tartozott és mindenben hasonlitott a Black M-Soul lényhez hasonlóan ,csak nekik zöldes volt a boritás a bőr rétegen, amiT toll és szörme bortótt, és ők voltak a Jó lelkek újjászületése, azért is harcoltak a Black M-Soul lények ellen, mint ahogy ők Ellenük, és vissza fordirtva meg vica versa.-

Épp Elkezdődött volna a háború. A Black M S lénye a 'Fury,-k ellen akik csatlakoztak, hogy együtt müködhessenek a Green M Soul lényekkel. A háború még nem kezdődhetett el, mert fontos változások mentek közbe. Újjászülettett két lény, akik telejsen hasonlitottak az emberekre, a csoportok addigis abbahgyták a félig sem elkezdett háborút, amelynek még egy áldozata sem volt, vártak mig 39 évesek lesznek. A két újjászületett lény teljesen megfelelt két emebrszabású XXI. századi lénynek, akik éppen egy csónakban evezett, hogy az egyik bolygórészről a másik bolygórészre menjenek, és épp egy párbeszédet folytattak.

- Te figyelj Will, szerinted, hogy lehet ez az egész ? Én mégsem értem ennyi hoszzú év után ezt az egészet.
- Mit nem értesz John ?
- Azt az egészet nem, hogy nem voltak szüleink, a Green, és Black MS-eknek voltak elődjeik, ha nem is szüleik, az itteni állatoknak is voltak, a 'Fury,-knak is mind volt. Nekünk miért nem ? És miért tudunk beszélni egymás között egy sajátos nyeLv-vel, ami teljesen eltér itt mindenkiétől, de mégis valahogy megegyezik a Green, és Black MS lényekével.
- Nyugodj meg John, ha nem is kapunk válaszokat, de azért egy idő után megfogjuk érteni szerintem.

John és WilL tovább evezett elértek egy másik földhez hasonló bolygorészre, ami egy kis fél szigetre hasonlitott. Furcsa gejJjzirek áradtak belőle.

- Te Will nézzed meg, az a hiiD nagyon undoritóan néz ám ottan ki !
- Látom John, nagyon ronda, elhallt lényekből hidat csinálni, hogy egy nagy hús pacalt ábrázolva átmehess az egyik helyről a másikra, tényleg nem természetes, és -e világnak való.

John és Will látott egy nagyon furcsa lila sziNü SárKány csoportot, amelyek nagyon gyorsan repültek, és egy teljesen másik bolygóról jöttek át, hogy csatlakozzanak a Black M Soul lényekhez, hogy a kettőjük erejével elfoglalják bolygót, és hogy kiirtsák a 'Fury,-kat és a Green M Soul lényeket.

- Te John ez nagyon veszélyesen néz ki, siessünk innen, menjünk el, kutassuk fel a Green M Soul lényeket, figyelmeztessük őket.
- Szerintem már Késő van ehhez Will, de ettől most egy furcsa vzióm van nagyon, és furcsán érzem magam.

Útközben John megevett véletlenül egy kiszáradt mangArundjávh növényt, aminek halucinogén pszichoaktiV hatása van, és transzcendens állapotba lehet tőle esni.

- Na mi az ami most veled van és benned zajlik John ?
- Will nagyon durán érzem magam.
- Mit érzel ?
- Szerinted nem létezett oylan egy régi és távoli univerzumban olyan, hogy Gandhi és Paladin lovagok, akik együtt kokainoztak és Dj pultokon kevertek 90-.es évekbeli rave lemezeket egy vár elrejtett pincéjében ? És Sárkányok ellen küzdöttek, csak nem repültek oylan gyorsan, és nem zöld sziNük volt, hanem lilás mint ezeknek itt, amelyeket most láttunk.

- Most már kicsit kideritettétek, hogy mi van veletek, és mi a helyzet a mostani világban ,de nincs időm nektek elmagyarázni.
( Szólt egy távoli hang)
Aki nem más volt, mint Vajana az egyik életben maradt vörös hajú női Green Soul Man egyike, aki ráadásul jól is nézett ki, mint külsöleg és kedves is volt. És kibaszott erős, oylan eenergia sugaras núléköny lövedékeket lőtt ki a kezéből, hogy attól 10.000 földi ember rögtön meghallt volna.

Vajana elmagyarázta John-nak és Will-nek, hogy ők rég tudták, hogy az emberek egyfajta újjászületett szuperszónikus változata, és azért nem támadta meg őket a Black Man Soul-ok serege sem, mert mind a két faj becsben tartotta, hogy újjátudott születni az ember ugyanúgy a szinte tökéletes változatban, mint ahogy régen volt természetesen, és nem egy más verzióban, mint ők. Ezért szüneteltettek a háborúval a Green és a Black Man SOul-ok, egyszerüen csodának tartották hogy két ember ugyanúgy egy szinte másik világban teljesen ugyanúgy tudott létezni.

Vajna elmondta nekik, hogy sietniük kell, mert a háború elkezdődött, és sietnük, kell, hogy megakadályozzák, hogy a Black M S-ek és a Lila sárkányok tönkre tegyék a bolygót.



Folytatás nem biztos, hogy lesz