Jah, meg vannak most ingyenes mmorpg-k, azokat is érdemes lehet kipróbálni. Most a Knight online-t nézem majd meg. De az Anarchy online-t is ingyenessé tették egy évig.
Tényleg, ingyenes lett a Hidden&Dangerous. Asszem még néhol év játékának is kikiálzották, bár jó bugos. Mondjuk én még nem játszottam vele, de gondoltam, érdekelhet valakit.
A legtobb jatekot, amit mar nem vedenek licence-ek (un. abandonware) le lehet tolteni, de nem mindet. Lehet, h az Euro96-ot pont nem. Egyebkent van olyan resz a tablazatban, hogy where to get it... Itt le van irva, ha nem lehet letolteni, egyebkent az van ott, hogy "here!".
A legtobb jatekot, amit mar nev vedenek licence-ek (un. abandonware) le lehet tolteni, de nem mindet. Lehet, h az Euro96-ot pont nem. Egyebkent van olyan resz a tablazatban, hogy where to get it... Itt le van irva, ha nem lehet letolteni, egyebkent az van ott, hogy "here!".
van a prohardver.hu oldal, azon belül a fórumon keress rá a transpot tycoonra, van vagy 130 hozzászólás, valahol a 100 körül van leírva a link asszem. Bocs, hogy csak így tudom beadni, de sajna már nem emlékszem a címre, keresni meg lusta vok.