ez a szimpátia jele, hogy megosztom veled italomat. egyébként az csak bor volt. a coca colát külön fogyasztgattam. ha összeöntöm, a foglaltházas antikapitalista crustpunkok nem tudnak min felháborodni. ráadásul elég sokan voltak.
még egy meghateaux dolog hogy madár andris ott volt a koncerten. meg az a csávó is akivel majdnem összeverekedtem a kultiban.
dumáltam csiharral is aki a keauxroeauxgban énekelt. persze csak akkor mertem hozzászólni amikor láttam hogy a greff-et például nem bántja, és kellően részeg voltam ahoz hogy ne féljek tőle:-D
az is egy meghateaux dolog volt. sőt. tegnap egy meghateaux nap volt. lenn volt pál, meg mindenki akit szeretek. és mindenki szeretett. ez gigameghateaux. és megaemeaux
basszátok meg. tegnap sulyos volt. azt hiszem az a38 személyzeténél legenda lettem. a pultosok ingyenpiákkal dobáltak, a technikusok meg végig nézték ahogy koncert után egy lépéssel előbb távoztam a színpadról mint szerettem volna. persze arccal rá a fémlépcsőre ami vagy 5 méterrel odébb volt:-D
végre egy hely ahol szeretnek:-D (és ez nagyon meghateaux)
szomoru hír még hogy a zenekar elérkezett a szokásos 3 havontai basszehorváltász, ugyhogy a szarrobanással egyben kalasnyikov basszer bucsubulija is lesz...
létezik the taktika room soulseeken, jövelljetek oda, hogy a kedves, barátságos és mosolygós zenekartagok kedvükre brozolhassák/töltögethessék filáitokat.
azt tudtam, hogy a dobos meg az énekes élettársak, meg hogy a basszeros náci, de az igaz, hogy az egyik gitárosról mintázták az Oroszlánkirály c. rajzfilm főszereplőjét? állítólag 10ezer dollárt kapott érte, és kiutaztatták los angelesbe is