most írtam az angolt hát ha .a teszt is meg a fordítás is ketes megtérek és templomba járó fiatalember leszek,de erre halvány remény van
vagy is bukta vári
szerintem a fordítás k*rva nehét volt
nemkell az a kurva matek!!! elég ha tudsz összeadni......
én alig várom, hogy leérettségizzek és elfelejthessem a sok kibaszott logaritmust , háromszöget, számtani sorozatot, egyenletet, köbgyököt,meg mittomén...
Én tegnap nézetem a matek érettségi feladatokat, és így 3 év eltelte után lövésem se volt róluk (pedig 4-esre érettségiztem matekból, ahoz képest év végén meg akartak húzni).
A matek csak a rövidtávú memóriámba rögzült.....tahát már 3 éve kiesett.
Lehet, hogy kéne egy kicsit matekkal foglalkoznom, mert csak bambultama képernyőt...és úgy éreztem magam, mint valami sík fasz.
érettségi leg faszább része az érettségi szünet nagy háváj me is 10-kor kelltem.itt vagyok a kotterba egésznap gépezek,töttök ja majd tanulok is
háháháhá már most élvezem
Tényleg ki mennyit kíván tanulásra száni?
én még jövőre sima érettségit teszek!!! mert öt éves suliba járok, azaz 2000-ben kezdtem, azaz a mi képzési rendszerünk még nem teszi lehetővé a többszíntű érettségit....... szóval én akár jövőre érettségizem, még simán fogok!!!!!
hmm.. tudom,ez bonyolult, de gondoltam már elmondom!!!!! :))))
a pisilés emberi dolog...
de az állatok is szoktak...
a buszmegállóban pisilést meg nagymamám kutyája is gyakorolja..
félre ne értsd, nem mondom azt hogy kutya vagy, mert igy egész nőformájúnak tűnsz...
meg a kutya hűséges szemmel néz, magácska meg csalfán:)
Szerintem ha középszinten fogsz érettségizni matekbol az simán megvan. Én láttam középszintű feladatlapot és azt szinte 100%-ra meg lehet irni. Mondjuk kinek mennyire megy.. Emelt szint kissé gázabb.. szóbelizz is matekból, hehe.
Egyik haverom is most érettslégizett. Mosolyogva mesélte hogy simán meglesz matekbol a 3as sőt még a 4es is talán, aztán megnéztük a pontozást és elképettünk. Szegény tök kiakadt, hogy náluk a tételnél sokkal egyszerűbben volt leirva, bizonyitva és veszteni fog jopár pontot. Logaritmusnál meg áthuzta a kikötést :(
Matekból viszont megnéztem a hivatalos pontozási útmutatót, s nagyon a határon vagyok, sajna igen valószínű, hogyha szigorúan nézik az osztályozást, akkor 4-es, ha dianmikusan, pl.: elszámolás után csak 1 pontot vonnak le, akkor 5-s.
:(
szerintem nem.. főleg az angol az egy könnyű nyelv, csak el kell vonatkoztatni a magyar logikától, és mondatszerkezetektől!!! olasz, spanyol nehezebb, bár jobban hasonlít a magyarra!!!!
Nem igaz, a kordgeo feladatnál 10.40-ig nem tudtam, hogy az a rohadt derékszögű 3szög egyenlő szárú is a feladat szövegében. Az első feladatot meg azzal szartam el, hogy a jobb oldalra tettem a 4-es szorzót a bal oldal helyett.
asszem matekból meg van 2-es sőt még a hármas is.ha kapok erre-arra pontot.rohadt nehéz volt ahhoz képest amire számítottam.
péntek angol már most félek jajajaj :/