középkor anyagi kúltúráját azt hanyagoltam egyenlőre....:) az egyén és társadalomról azt hittem, hogy para, de egyáltalán nem nehéz. hogyan jött létre a demokrácia, meg ilyenek. ha kell mesélek róla msn-en, csak mostanában nem nagyon szoktam msnezni, mert az gecire elveszi az időmet, ha egyszer bekapcsolom....
kész van 6 az egészből összesen....:))) te mi a picsát írtál a középkor anyagi kultúrájára? kibaszott vasekét meg szügyhámot vagy mit? meg az a közösség meg az egyén az antikvitásban is fincsi...
ööö, inkább hagyjuk:) mondjuk töriből a nagyrésze megvan....de a magyar....mintha tíz nigger seggbebaszna, olyan érzés ha rá gondolok. jó ez a hasonlat:)
bazz,ennyire figyelsz arra amit mondtam....jó, mondjuk igaz, amikor beszéltük, akkor épp bebaszva jöttünk haza, de az mán rég volt, de akkor is.... inkább szétpiálnám az agyam....
bazz, ne is mond, hogy mi a szarért jelentkeztem magyar emeltre...azt nem tom. a töröt még valamennyire megérteném...na mindegy! aztán jövőre jó lenne együtt küldeni, ha már a itthagytál a szemközti házból:)
Jah, jelentkeztem oda de nem szinesznek, na majd biztos :-)
Rendezo meg operator szakra jelentkeztem de eleve eselytelen. Szal inkabb ELTE Bolcseszkarra palyazok, remelem az osszejon.
oda is jelentkeztél?? elég kemény dió, én ismerek pár embert, akik kurva tehetségesek (én 6 évig színjátszottam velük), és volt olyan, akit már először kirostáltak... :(( igazából nemtom mitől függ,hogy oda felvesznek!!
Nekemis nyolcosztalyos es meeeeennyire herotom van mar tole.
Naughty a magyar meg a tori emelt az tenyleg geci nehez, en ez elobbivel fogok beprobalkozni, mar majdnem megtanultam az elso tankonyvet :-(
Aztan penteken majd megvizslatom, hogy bekerultem-e a Szinhaz-es Filmmuveszetin a masodik rostavizsgara. Nem mintha szamitanek ra, vagy keszulnek ra, a magyarra keszulni biztosabb.
ja, remélem fölvesznek valahová, mert nem akarok jövőre emeltszintűvel szenvedni!!!
egyébként az a szánalmas,hogy az emeltszintű töri,magyar kurva nehéz, a közép meg tök gyépé!! most nem akarok senkit bántani,ha azt tesz, nem azért mondom, csak az a szar,hogy nem tudják az arany középutat...
de sztem nem fognak fölvenni, ma kiderült,hogy 7 pont nincs, mert nem sikerült a spanyol írásbelim, csak a szóbeli, angol közép meg nemszámít, mert ugye angol szakra megyek!!! de lehet,hogy az angol felső még meglesz, és az zsír lenne, mer 10 pont!
Engem. Hogy lassam ki lesz konkurencia. Pl nemreg talalkoztam egy altalanos sulis volt osztalyatarsammal es kiderult hogy oda akar menni ahova en es most kicsit fosok hogy iiiigy semmi eselyem...