Az mekkora jó volt már, hogy irodalomból írásbelin Petőfit kaptuk. Szóbelin meg Balassit húztam, s előtte nem sokkal láttam a mindentudás egyetemében egy előadást róla, s akkoriban elkezdett érdekelni a téma eléggé. Aztán olyan dolgokat mondtam, hogy simán leállítottak. :)
Bár ez a többi tárgyból is így volt... :D
én magyarból egyedül madáchot tudom nagyjából, meg józsef Attilát, mást még nem tanultam!!! neki kéne ülni most is, de most végeztem az takarítással basszus, és kifáradtam!!!
Hehehe, én a szerenádról tudnék mesélni szépeket...
Kezdetnek elég annyi, hogy pénteken kezdtük el a szerenádot, s következő hét asszem csütrötökig nyomtuk, még az érettségi előtt.
Nagyon durva volt. Minden nap vagy hajnal 3-ig. De részleteket nem közlök. :D
:) szerintem mi be leszünk csiccsentve mire odaérünk a tanárokhoz...
pénteken volt nekünk végbál, amit az alsósok szerveztek, és nagyon poén volt a fél évfolyam részeg volt, másik fele, meg azon gondolkozott,hogy hová menjen a bál után részegedni, szóval mindenkit kurvára érdekellt az érettségi!
Thx! Utolso hagyomanyos...ma akinek ugyebar. Kurvajo lesz, nekem a Kassak gimibe kell mennem emelt magyarra. Utana szerencsere minden mas a jo oreg sulikaban lesz. Szombaton meg vanszorgas, ki akar eljonni? :-DD
Vicces lesz es egyben unalmas.