Ez a szep amikor valakinek x van a neve elott es x utana es beir a RÉÉÉSZELEJNGEK IIIEDEEE topicba :-D.
Mondjuk en szori vagyok ezerrel, jelenleg nem vagyok reszeg. Na majd szombaton, akarommondani vasarnap hajnalban huhuhuhuhuuu :-D
mindenkinekm a jo kurva anyhat
megeyk Kuhidre ma azazhogy holnap azazhogy ma szoval ertzitek na, kurvajo lesz csak elobb ki jozanodom aztan fasza lesz nade uigy is eszreve2ttem az elgepelet a portal fooldalan na mindeg ne feljetek
Láttam az előbb azon a féyképen a Bugrisokban...:) Bár az igazat megvallva jobban tetszik a hajad mikor nincs feltapírozva, de ez csak az én véleményem, énrám meg nem kell hallgatni :)
Énrajtam meg mióta tél van egyfolytában sapka van, benn a szobában, meg alvás közben is de előfordult már, hogy avval fürdöttem. Megválhatatlan vagyok tőle, a barátnőm meg örül, mert tőle kaptam. Igazából meg azért van rajtam mert lusta vagyok megfésülködni, mert nagyon rasztásodik a hajam :), és minden alkalommal alig birom szétszedni...
asszem ez a legtopikabb. de én nem vagaoyk részeg, igen iszom egy sört még és elmegyek aludni. vagy megnézek vmi sorozatot igen ez lesz a legfajább.
aza baj hoyge nem tudok bebaszni most komolyan, ne röhögjetek se ez van. jó kicsirt spicces az tudok lenni , de ez már nem az atavasz fíling basszátok meg dárga FELEIM HOL A KURVA ISTENBE VAN MÁT A TAVASZ?????????? MI A JÓ KURVA ISTEN BASZÁSÁBA KELL NEKEM MÉG MNDIG KÖTÖTTSAPKÁT HORDANOM? NEM MONDOM JÓ SAPKA DE ELÉÉÉÉÉÉÉÉG VOLT
Még mindig?? Még csak most indult be 2-3 nap vége kb. Csütörtökön jobban leszek Pénteken elkezdek inni Vasárnapig alvás nélkül. Aztán kezdődik minden elölröl, báris ígymegy ez már tizenpár éve