az, hogy hátat fordítok, nem azt jelenti, hogy mindennek, hanem annak, ami nem tetszik vagy nem érdekel. igazból én tök leszarom, hogy ti mit csináltok vagy mit nem, csak ez a segélykoncertes beszólás és az ebből áradó hozzáállás váltotta ki nálam a dühöt(pedig le kéne szarnom tudom).
szerintem a punk nem arról szól, hogy nem teszel semmit (pontosan úgy mint az általad említett kispolgárok), hanem hogy örömöd leled a körülötted lévő rossz elleni küzdelemben, és ez alatt nem a náciverést értem, hanem ha nem tetszik, hogy az állam nem osztja szét a pénzeket, akkor csináltok/részt vesztek egy koncerten, hogy ti odaadjátook azt, ami összejött annak aki károsult. nyilván itt nem lehet megkerülni az "önreklámozást" ha azt akarod, hogy valaki el is menjen a bulira. És igaza van Deraven úrnak, sok arcot tudok itt, aki önkéntesként is segített, ezzel nem kell kérkerdni pl.
Szóval ennyi, tenni valamit a szar ellen, nem leszarni a szart, mert azt az általad utált kispolgárok teszik, nem? Gondolkodni kell, ennyi. Persze szól másról is, de most erre reagálván ezt hoztam fel.
Politika... nem azt mondom, hogy pont ez lenne, de az mszp szerinted baloldali? egyenlőnek érezted magad az elmúlt 8 évben mindenkivel? szabad(abb) voltál? szerintem nem. és ez így lesz bármelyik párt kerül hatalomra.
ÉS valóban nem izgat, ki mit gondol rólam, főleg a punk közösségen kívül, azért is örülök, hogy ez van, mert ide bármikor tudok "menekülni". de ez már más tészta, jelen esetben nem lényeg |