Végre valami vicces!
A pánkok félnek a botránytól. A Che Guevarara makkját morzsolgató Lendvai Ildikó kisunokája, Kropotkinka, meg a többi. NÁCIVESZÉLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! Röhögnöm kell. Mint egy rothadt munkasőr magazin. Nem értem mi a különbség a között, hogy pár frusztrált fiatal odakajabál pár karvalyorrúnak, vagy pár festetthajú vásott kölök köpködi a saját népét még nem gyűlölő kisebbséget. Az ilyen embörkék éneklik az internacionálét, minek dallama alatt százmilla jobb sorsa érdemes emberkének segítettek átterepoltálni az örökkévalóságba, de ugyanakkor feláll a sebükben a poloska, ha valaki a másik oldalról játsza önnön tükörképüket.
Engem nem zavar a Titkolt Ellenállás, sőt jót röhögök rajta, hogy még mindig így ki tudnak borulni emberkék a másként gondolkodókon. Nem helyeslem én sem az emberdarálást, de amíg ti sem alkalmaztok egyenlő mércét, addig kurva szánalmasak maradnak érveitek...
A legjobb számuk pont rólatok szól, héééj: "Nem fogadom el a másságot, nem akarok beteges országot!" Ez jó.
Pont olyan mint kropi és a csürhéje.
Aztán nincs sértődés, magyarok vagyunk. Abáljatok csak le, éjjen a virus!
;)
Tiszteletem.
|
|
|