Na, hazaértem Büdöspestről. Amennyire vártam az Ignite koncertet, annyira csalódás volt számomra.
A Maximum Penalty király volt, bár a hangzás elég szar volt. Gagyi volt, hogy a színpad 10 méteres körzetében nem álltak emberek. Nem baj, én élveztem.
A SFF szerintem nagyon unalmas.
A Neck Spraint szerintetek megnéztem? Kurvára nem!
És jött az Ignite... Mindenki előrenyomult a színpad elé. Mondtam is xViktorx--nak, hogy örömmel fogok beugrani térddel az agynélküli 15 éves picsák közé. Jól indult a buli. A számok királyok voltak, és én ahogy ígértem, minden körültekintés nélkül ugrálgattam. Mindenki nagyon csúnyán nézett rám ,de különösebben nem érdekelt. Így telt el az 4-5 szám, és akkor történt valami... No nem arra gondolok, amiről Jaki írt. Hanem arra, hogy hirtelen rádöbbentem, hogy gáz ez a koncert. Elkezdték a szarabbnál szarabb feldolgozáskoat nyomni, meg a hülye California United számokat. Ez az együttes valaha Unity, Uniform Choice, No For An Answer, és Bad Brains számokat játszott! Most? U2 és Business. Ki a faszt érdekel? Totál beuntam magam, bár ott maradtam az elsősorban. Így sikerült felhúznom magam, mert már csak azzal szórakoztam magamban, hogy jobbra-balra nézegettem, és próbáltam eldönteni, hogy a közönségből ki a leggázabb ember. Íme a végeredmény:
1. Az a hosszúhajú faszagy, aki mindig felhúzatta magát a színpadra, ott áll egydarabig, majd bedőlt a tömegbe, ahol jézus pózban tartatta magát hosszú ideig! Ennél a látványnál engem nem tud jobban felhúzni semmi. Gondolkodtam, hogy egy jól irányzott ugrással leszedem a tömeg tetejéről. Nem tettem meg, viszont egyszer a hajánál fogva rántottam le onnét. Kibaszott idegesítő gyerek volt.
2. A két szőke lány a színpad bal oldalán. Jaki, őket mutogattam neked! Amit azok levágtak, hát az valami kegyetlen volt. Úgy ugráltak, mintha Robbie Williams koncerten lettek volna. Az egyik a számok közben olyan arcott vágott, mintha bármelyik pillanatban elsírná magát. Én is sírni tudtam volna.
3. Mindenki, aki a végén felment a színpadra a Csitári hegyek alatt c. számnál. Ennél szánalmasabb látványt még nem nagyon láttam! 100 ember a színpadon idiótán ugrál, és magából kivetkőzve üvölti, hogy "Éljen a magyar szabadság!". Gáz.
Már egyszer megfogadtam, hogy többet Ignite koncertre nem megyek, de most már tényleg ez volt az utolsó. Amúgy Zoli átkötő szövegei télleg elég egyszerűek voltak. Én márláttam őket sokszor, és már megszoktam, de tegnap sikerült új elemeket bemutatnia. A szalon-náciság eddig is ott volt a repertoárjában, de tegnap ezen egy kicsit túlment. Bár én ezt az "igaz fehér gyerek" dumát nem hallottam, de a "köcsög négeres" duma nagyon rossz volt, még akkor is ha utána egyből mentegetőzött, hogy nem általánosságban beszél róluk, de nekem nagyon úgy tűnt, hogy azt csak azért mondja, hogy nehogy megszólják.
Engem nem ez szomorított el a legjobban, hanem az, hogy a közönség mekkora gáz volt! Jaki mondta jól, tiszta Beatrice koncert. Remélem minél több embernek okoztam sérülést!
|
|
|