Na akkor én is leírom hogy hogy láttam a tegnapi "bulit". Gondoltuk felkocsikázunk 3 haverral, ők még ugysem látták az ignitet. Egyből leérve már furcsa volt, egy csomó tag akiket eddig még soe láttam, tényleg helyes a Beatrice közönség kifelyezés. A PK király volt, bár Gazsi kicsit unotnak tünt, de így is jó volt. A Social F F alatt kezdett nálam abszolút mélypontra menni a buli. Bevallom nekem régebben nagy kedvenc volt, és szivesen megnéztem volna őket most is, de a szinpad előtt már gyanus erős kopaszok püffölték egymást....az átszerelés alatt inkább ki is mentem. A Neck Spraint nem értem miért szervezték be, nekem nem tetszett, inkább kint beszélgettem. Ekkor vettem észre hogy jön le pár náci, "punkok" társaságában!!! Ez elég durva volt. (ehez csak anyit füzök hozzá hogy én esztergomi[környéki] vagyok és a helyi punkok egy helyi kocsmában (tiszt a kivételnek) a kedvenc számuk a zenegépben a Mit tom én kitől a Fekete majmok...ez kurva gáz). Ignite kezdésére már elől áltam, és gondoltam hogy jó lesz a kis srácoknak a szájukba ugrálni, legalább valami szórakozásom ezek után nekem is legyen :). A közönség iszonyatosan szar volt, a taho stage divingerektől kezdve a tapló pogozo nácikig, az ugráló tinicsajokig....A Zoli kijelentése eléggé melbevágó volt, és ezt nem lehet azzal palástolni hogy, ugyan már nem vagyok rasszista. Érdekesség hogy a vége fele felment egy srác és egy tetkot (nem tudom milyen, de a haverom azon a srácon látott horog keresztett, de nem azt mutatta) és erre Zoli egyből átkarólta. A végén a csitári hegyek alatt, persze ösznépi "örjöngés". Mindenki a színpadon, én nem azért nem mentem mert már nem lett volna hely. A számok sem a legjobbak voltak amiket játszottak. A végén a 40!!!!! perces sórbanálás a ruhatárnál már tényleg kurva sok volt nekem, de ez volt a legkisebb gáz ezen a koncerten. Az biztos hogy nekem is ez volt az utolsó Ignite koncertem. Elnézést a hosszú beírásért... |
|
|