amúgy talán originalkank azt nevezném aminek van olyan kiállása ami emgbotránmkoztatató, egyszerűség jellemzi stbstb...amúgy meg leszarom!nem tök mind1?nem ezzel foglalkozok éjjel-nappal, de bennetek nincs semmi megbotránkoztató.titeket szeret mindenki rockerek vagytok bazd meg!na tényleg szaisztok
hát ez feléd volt gondolom kérdés de nem olvastam végig mert nem én írtam!ááááááááááááááááááááá..asse tudom miről volt szó de esküszöm hogy majd válaszolok ha lesz időm..
a lényege az az egésznek hogy erre van vevő, mert valaki mindig okosabb akar lenni! és igen ti vagytok erre vevők!aztán csá itt a baba megyünk inni!puszi
meg sztem az álláspontunkat már megállapítottuk, így kb haccáz bejegyzés után, ha nem érted akkor mi a faszt csináljak vele olvasd végig ha kiváncsi vagy rá!nem az a posztom hogy veled beszélgessek bazd emg, csé
az a baj, hogy sosem válaszolsz csak vagy kérdezel, vagy elbagatelizálod. gondolom ez azért van mert nincs sok érved vagy gondolatod. de ha már ilyen felkérdező zenekar letettek illene pár saját gondolat..