Na, de egy kis történet!
Valamelyik nap nem tudom mi volt velem, de nem kellett szarjak egész nap. Ez még nem is lenne baj, de egész nap csikart a hasam a sok bélgáztól. Mondanom sem kell, hogy olyan irdatlan kurrvarohadt büdösekre sikeredtek még az icipicik is. Na de még ez se lett volna magában baj, mert ha egyedül vagyok itthon akkor én még csakcsak eltűröm, de barátnőm reggeltől velem volt és estére meg bankettra voltunk hivatalosak! Ábaze, most mi lesz? Még itthon sikerült egyet fingjak kedvesem mellett, aki menekült ahogy tudott. Majd mikor elértünk a bankettre, ott pihiképpen biliárdoztunk egyet. Ot is kicsúszott egy pici, hangtalan. Kb fél perc után rámnézett kedvesem hatalmas kerek szemekkel: -Ez te voltál? Igen ez biztosan te voltál! Szerencsére senki más nem érezte. Mondtam neki, hogy lehetőleg ne gyujtson rá most vagy 2 percig! :D
Hazaérvén fáradtan ágyba estünk, és a nagy ellazulásban is kicsúszott egy. Ez van, nem jutottam volna el az ajtóig se, akkor minek menjek arrébb. Majd barátnőm ezt is megérezvén már csak nevetett! Mondom, hogy ha tudom hogy ennyivel boldoggá lehet tenni akkor fingok neki bátran az orra alá! Sőtt, mellé is szarok! Tényleg úgy hahotázott, mint aki örül, hogy rohadtokádékfosszagút fingottam! Ezek a csajok! |
|
|