"na zolio te egy faszkalap vagy most mar tenyleg.ennyire primitivnek nem hittelek.oxi te meg mesz a budos picsaba.faszomat segitek valakinek aki csak igy leoszt.takardj a kurva anyadba.veled egyutt zoli."
NC!
ehhh... igazan kedves megnyilvanulas mit ne mondjak... azert egy poentol meg nem kene beszarni, meg akkor sem ha az igazsagtartalma esetleg ebben a szituacioban serto rad nezve. Nem szeretnek szennyest teregetni, de erzekenyen erint az, hogyha anyaznak.. nem tudom, hogy mi az amiben hude segitettel,de frissitsd fel az emlekezetem, mert ha venerea szorolapra gondolsz, akkor felvilagositanalak, hogy 1) kurvara nem keszitetted el akkora amikorra kellett volna 2) bevasaltad az arat kokoemenyen... a real mckenzies-rol meg ne is beszeljunk, amit elvallaltal hataridore, es 3 hettel a hatarido utan sem voltal kepes valaszolni a levelre, amit irtam, hogy "huzd meg a tokom nem csinalnom meg".. szerintem ezen esetek egyike sem minosul segitsegnek, ugy hogy erre kar verni magad.
A masik:
Amit csinaltatok a sajat levlistatokon borzaszto, es ennek a kovetkezo az oka: eleve gusztustalan dolog valakinek a hata mogott szidni, raadasul ugy, hogy azt az ember nem vallalja fel. Ehhez meg hozza jon az, hogy mindenki tudja, aki egy kicsit is ismeri a jakabot, hogyha azagyat elonti a szar, akkor osszevissza szitkozodik es serteget, es bizonyos tekintetben elvesziti a valosagerzeket, de ez kb feloraval azutan, hogy kicsit lehiggadt visszakapja, es megint mindent normalisan lat... ez egy olyan hiabaja, amivel tisztaban van, es barki aki egy kicsit is korrekt ezt a velemenyt vele szemben felvallahatja, es ezert budos gyokerseg ezt titkolozva, klikkesedve megbeszelni.
Mindenesetre kurva gaz, hogy ennyire cserben hagy a humorerzeked, olyankor, amikor a leginkabb szukseged lenne ra... raadasul amugy sem ertette senki meg, hogy mirol van szo, ugy hogy karvolt ez az egesz.. mindenestre azert egy bocsanat elhagyhatna a szadat... |