Hát én nagyon szeretném ha összejönne egy ilyen buli, szerintem kurvajó lenne... A Stranglers kevesebben ismerik amúgy... Nemtom, fogalmam sincs hogy megoldható lenne-e, én sosem szerveztem még koncertet. Beszélek pár tapasztaltabb emberrel:)
mennénk oda is, de az félek már decemberben nem fog összejönni, mert dec.13-án lesz az első koncertünk. De január-február felé jó lenne, majd még beszéljünk róla!
Hali! Mindjárt megírom neked mailben, ne tegyük ki ide közszemlére.
Köszönjük a meghívást és nagyon szívesen megyünk Szegedre. A Clash Cityre amúgy is kíváncsi voltam, megszállott Clash fan vagyok.
Halihó!
Az lenne a kérdésem, hogy mennyiért jönnétek el Szegedre? Gondoltunk egy bulira ugyanis a Clash City Rockers-zel. Mi fantáziadús név! :D De jól nyomják szerintem, főleg hogy nem régen kezdték. Szal kalkaulálnunk kellene:) Rátok meg plusz kiváncsiak lennénk.
Május 22-én kedden a Sheena and the Poison boys, a Rattus Hungaricus és egy amerika zenekar, a Morex Optimo koncertjét élvezhetitek a Filterben az Almássy téren. Kezdés 20 óra, belépő: 500 HUF. Ne hagyjátok ki, jó lesz!
Április 30-án a Rocktogonban a Silent Slip, a HEMBA és a Sheena and the Poison Boys kápráztatja el a közönséget. Kezdés 9 óra. Gyertek, mert másnap munkaszüneti nap, alhattok!