na most visszakerestem és egy kicsit ferdítés amit írsz most. tessék. bár több részből állt, meg össze vissza írogattunk egymásnak. nm azt írtam, hogy íronizáltam végig amikor erről beszéltem neked, hanem arra a hülye "punk legenda" dologra amit te írtál vagy a BABA haverod. vagy ezt a szeressen mindenki mindenkit dologra. de aztán ezt utána le is írtam. értem, hogy mit akarsz amúgy, nem csak ezekről a dolgokról szól a punk, de ti ezekkel támadtatok minket.. fontos része szerintem a punknak, ennyi. és azóta amit a másik srác művel, az őt minősíti..
buda_ válasz erre | adatok | e-mail - 2011-01-05 13:06:05 (708)
Először is nehéz így válaszolni, hogy ez a hc/mc dolgot nem is értem. te valami egész mást gonodolsz a hardcoreról ami, legalábbis ha jól gondolom mert így összemosod a metalcoreral (mit gyűlölök jómagam is). persze van az a része a hardcorenak ami nevetséges -legalábbis számomra-, sajnos sokan azonosítják azzal. szóval itt egyszerűen nincs igazad.
ki segélyezik? nem sokan. az emberek 99% él a maga kis apátiájában. Persze ha neked lenne szükséged rá akkor gondolom elfelejtenél itt hőzöngeni.
a picsa a barackca és a ht is eléggé hidegen hagy már engem, néha nosztalgiából szoktam meghallgatni egy-egy dalt, de a koncertjeikre nem nagyon mennék el (talán a ht-t megnézném még ha lenne). nem tudom mit vagy rajtuk fennakadva annyira, ne hallgasd és kész.
"Akkor vajon ki vagy mi lessz a következő "punk legenda" . Talán egy Segély koncertet ado hc-punk banda ? Vagy a szabadság egyenlőség szeretet nyer?"
remélem igen ezek lesznek a "punk-legendák" haha, majom. amúgy ezekkel a dolgokkal nem hiszem, hogy erre törekedne bárki..
igyál inkább egy kannást tényleg te hippi!
buda_ válasz erre | adatok | e-mail - 2011-01-06 16:20:02 (855)
irónia gomb! meg utána nem látod mit írtam? meg hol van ebben az "mindenki szeressen mindenkit"?
haggyál már
[előzmény (854)]
qqqqq válasz erre | adatok | e-mail - 2011-01-06 16:18:07 (854)
"Akkor vajon ki vagy mi lessz a következő "punk legenda" . Talán egy Segély koncertet ado hc-punk banda ? Vagy a szabadság egyenlőség szeretet nyer?"
remélem igen ezek lesznek a "punk-legendák" haha, majom. amúgy ezekkel a dolgokkal nem hiszem, hogy erre törekedne bárki..
tessék,maki
buda_ válasz erre | adatok | e-mail - 2011-01-06 16:10:23 (845)
én biztos nem írtam ilyet, hogy mindenki szeressen mindenkit, mert én nem vagyok egy nagy emberszerető típus.
hy nyuszi vagyok!
zsolesznak azt üzenem, hogy ha barátaidról van szó az jó dolog, képzeld én is ember vagyok és én is szoktam a barátaimon segíteni.amúgy sajnálatos ami volt,ez van....budának arra a korábbi üzenetére vagyok/vagyunk igazábol bezsongva hogy remélem erről is fog szólni a punk..szeressünk mindenkit-röl fog szólni a punk zene, stb. eléggé abszurd szerintem, és ebbe belebeszélni nem érdemes.örülök ha adakozol, aggyá nekem is kannára.. |