Az idei nyaralás elég érdekesre sikerült bassza meg. Az időjárás picikét hüvös, de kellemes.
- Alapvetően szőrös a hátam, örököltem. Indulás előtti napon gondoltam leszedetem szőrtelenítő krémmel. Be lett kenve, de 2 perccel tovább lett rajtahagyva mint írta az útmutató, aztán leégette a bőröm minek eredménye mocsokmód behegesedett, ragyás hát, ami izzadásra olyan érzést generállt, mintha éppen nyúzn.nak. Tegnap már nem éreztem, mert behegesedett, szóval a látványon és némi viszketésen kívül túl vagyok rajta.
- Az első napon (csütörtök) megint begyulladt egy ér az alsó ínyemben jobb oldalt, így ha valami sósatt vagy szárazat ettem, akkor a morzsa kurvára nyomni vagy csípni kezdte. Úgy érzem nagyából már ez is elmúlt.
- Most hogy ezek eltűnni látszanak, tegnap délután megfázhattam, mert pokolian fáj a legalsó bordám alatti rész amikor lélegzem meg mozgolódom. Nem mellesleg ma reggelre valamitől a fájós vállam is bedurrant és majd leszakad, annyira fáj, mintha megint megerőltettem volna magam, pedig nem.
Szóval szopás szopás hátán. :(
Mondjuk most voltunk sétálni Csillával egy nagyot 5 órás úton körbe az orfűi tavat ami jó volt, de ettől még fájok. :( |
|
|