Kedves Dobi!
Szeretnék veled megosztani egy felettébb mókás történetet,ami tavasszal esett meg velem. Márc.15.-én(ún. nemzeti ünnep) sétálgattam a városban,mikor is hirtelen rámtört a hasmenés.Mivel zárva volt minden(ún.nemzeti ünnep lévén)keresnem kellett egy félreeső kapualjat,ahol könnyíthetek magamon.Dolgom végeztével villámcsapásként ért a felismerés: nincs nálam wc-papír!Tekintetem ekkor a lágy tavaszi szélben a kapu felett lengedező ócska vászonra(ún.magyar nemzeti zászló)tévedt.Nosza felpattantam,letéptem a haszontalan rongydarabot és úgymond felhasználtam(KITÖRÖLTEM VELE A VALAGAMAT)!Még mielőtt a rád jellemző csőlátással magyarellenesnek titulálnál megnyugtatásul közlöm,hogy más ország hasonlóan értéktelen szimbóluma is így végezte volna ebben a kényes szituációban,ám pechére Mo.nacionalista 3 színűje jutott e szomorú sorsra.végezetül vígasztaljon a tudat hogy az ilyen jellegű feleslegessé vált tárgyakat ennél hasznosabb dologra úgysem lehetne használni.Történt ami történt ,finom kis mulatság volt!
maradok sírig hű barátod:
KOHN SAMU |