Angol nyelvtanulás:
Tegnap este félkómásan kimentem gyrost enni a közelbe. Egy orosz ajkú 30-as csávó leült mellém, ő is gyrostálat evett. Egyszer csak elővesz a ZSEBÉBŐL egy fej FOKHAGYMÁT és szépen beleaprítja. Valahogy beszédbe elegyedtünk, bár nem volt kedvem hozzá, de elég közvetlen volt. Előszö ilyen kommersz témák -milyen itt a gyros, meddig jár a metró, hol vanna jó bulihelyek, miért egészséges a fokhagyma :)
A srác mondta, hogy valami komolyabb szórakozóhelyet keres, ő már öreg diáklányokat fűzni meg itatni itt a romkocsmákba. Mutatja a mobilját : KŐBÁNYÁN egy SWINGER klubba regisztrált, ahol 15e-ért kaja-pia-belépő, plusz annyi csajt dug meg amennyit akar. Nem kell meghívni senkit semmire, oda mindenki dugni jár, nem érdekel senkit, ki mivel foglalkozik, nincsenek kötelező ismerkedős körök. Meg exkluziív környezet, jakuzzi,mindenfajta pervezió kiélhető. De ezeket így lazán mesélte. Valahol meg is értem-meg nem is.....
Aztán útbaigazítottam egy trafikhoz rágóét (azért extra fokhagymás hagymás gyros tál után, hmmm.....
Valahol megértem a magyar csajokat, hogy bejárnak a bulinegyedbe :
-külföldiekkel jókat dumálhatnak, mert sokkal közvetlenebbek - meghivathatják magukat bármire- lazákat dughatnak - egyszerre angol-francia órák ingyenésbérmentve...
|
|
|