Nem, nem azokra, az nem dune 2, én meg speciel a dune 2 update-elt verziójára gondolok. vagyis nem update-elt, hanem csak valaki által tök jól módosított cucc, felbontást is nagyobbra lehet venni, kezelés is napra kész meg minden (lehet csoportot kijelölni, ilyenek) és persze minden más maradt a régi.
Ez meg máig a világ egyik legeslegkirályabb cucca. A magyar TTD oldalra anno kurva sokat jártam, nem tudom mennyire frissül ma, de pár éve is még nagyon aktív volt (tekintve hogy mikori a játék, azért elég durva)
Ez az oldal kincses bánya, bár már azt hiszem anno végig nyálaztam minden számomra fontos játékon magam :-)
Mondjuk volt jó pár, ami csak az emlékeimben volt király, újra játszva meg nem annyira.
Egyet viszont leszögezhetek ezzel a játékkal kapcsolatban: a Hupikék törpikék akciójelenetei után (jól gondolom amúgy, hogy az "Egy kiállítás képei" szólt folyamatosan a feszültebb pillanatokban?) a legzseniálisabb zenével büszkélkedhet.
"jessz milóóód". és iylen balfasz búvalbaszott hanggal modnta.
az volt még kurvajó amikor, ha az emberekke voltál és jöttek az orkok. elkiáltotta magát, hogy támadnak aztán egyből lecsapták és iylen hangja volt: "blöáááhh" :DD
Bár már megszűnt az 576kbite újság, sajnálom is! Nekem annó az volt a kedvencem. Össze vissza megvan belőle pár szám (kb 25). Arra mindíg jó, hogy előveszem néha és megnézem mikor is jelent ez meg az a játék meg. Nosztalgia van olyankor ezerrel! :)