Valaki esetleg nem tudná megszervezni egy francia zenekarnak a koncertjét október 9-ére Szentesre? 20-25000 ft kéne nekik de ha kevesen vannak kevesebb pénz is elég+ kaja (vegetáriánus amit te főzöl otthon), + néhány sör meg alvóhely (nem fizetős!)
a nevük BUSH DEGAUT francia punk zenét játszanak olyan mint a Beruier Noir volt.
nem árt ha tudsz angolul vagy franciául
kérlek írjatok ide vagy a mail címemre.
A szenvedés és kárhozat csak az első lépcsőfok amikor az ezután következő dolgokat éli át az ember akkor szép emlékként gondol vissza a az előző kettőre! Ilyenek például az összes Ossian album végighalgatása egyszerre vagy 2 hetes folyamatos beszélgetés egy 90 éves hajléktalan alkoholistával aki nagyon büdös és egyetlen működő agysejtje sincs!! Egyébként ha a megváltó nem tud megmenteni minket még mindig ott van Son Goku!
Én meg ismerem a világ megmentőjét akit a barátnője fog megállítani a hatalmas karjaival. Rettegjetek hallandók a 3. antikrisztus eljön értetek nagyon rossz lesz nektek meg fájni is fog az egész , nem menthet meg titeket senki még a megválltó sem. De ha valaki fél nyugottan írjon erre az oldalra. Ki az az axel?
Az egész VILÁGON a legjobb hely Szentes!!!!!!!!!!!!!!!
Jujj de várom már a hétvégi Konflikt bulit!!!
Gyertek nagyon sokan és majd elvont témákról beszélgetünk delíriumos állapotban, ilyenkor derülnek ki a legjobb dolgok én például 2 hete megismerkedtem az eljövendő antikrisztussal... ...nagyon...FÉLEK!!!!!!!
jajj ez a vili aztán jól átvert a tömény iróniájával!!!
Egyébként én egyszer azt hallottam hogy a Nincs Igazság dobosának élete legnagyobb zenei teljesítménye az volt amikor egyszerre böfögött és fingott!! ÉS ÉN ÜGYESEBB TRÜKKÖKET TUDOK AZ ÖNGYUJTÓJÁVAL!
Hogy írhat ílyet az ember a saját zenekaráror nem hogy inkább azt írná - ezek nagyon tehetségesek föleg a dobos, -ezt nem érhetük volna el ha nincs ilyen zseniális dobosunk , vagy -igen mi is jók vagyunk de a dobos, istenem ö az igazi
Egyébként szerintem Szentesen van a legnormálisabb "punk" közösség azzal az aprósággal együtt, hogyha bármelyiküket megkérdezzük nem mondja magát punknak, bár lehet ,hogy pont ezért.