Ledobhatnánk ejtőernyővel Dobit az ellenség háta mögé ő most úgy is munkanélküli ráér, én csak délután tudok háborúzni!! GYuri szombaton gyerünk az Old Man-ba és basszunk be nagyon, de ne PÉNTEKEN!!
Éljen már kezdtem feadni alig birtam tartani magamat de végre minden a régi épitsük ki a támadás tervét én már vettem puskát meg gránátokat meg gyakorlo ruhát én készen állok a nagy csapásra. Halljátok feleim mik vogymuk töltény gránát és miegymás. RATMAN voltam a tábornok parancsaimat itt találjátok
Ne aggódj itt vagyok, én nem hagyom el a szentesi mozgalmat kitartok az utolsó töltényig! Csak tegnap egy nagyon szomorú dolgot kellett intéznem
MUNKÁT!! Évek óta nem csináltam ilyet és most is nagyon szégyellem magam.
Csá csumi csá! Annyira örülök hogy egyre többen vagyunk itt!! DE ez még nem elég fokozni kell a részvételi arányt növelni az érdeklődét, bővíteni az ismertséget.
Herr Ratman!
Felszólítalak hogy szólíts fel mindenkit a közreműködésre!!
Teljesítenünk kell a tervet, a KIBASZOTT KÜLDETÉST BAZDMEG TE ÁLLAT!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Ki vagy te ki csak a Szent OLD-MAN clubhejség nevét miseled mint egy megtépett bilétát a homlokodon fedd fel neved és címed és az üdvözülés nem várat magára. Térj meg hitetlen.
Seggbe basz egy egy vörös sírály apukám meg segéjt kiált. Janikám már van két új tag a bandába itt van Kis lambusz aki szerintem Kornél jo lelepleztem mi eh. Vigyázatok a halál fátyla már befedte a tájat a végzet harcosai már gyülekeznek a barátság és a szretet már csak üres szavak ember ember ellen barát barát ellen fordul nincsenek már kötelékek a káosz és a halál büzös lehelette már itt van . VIGYÁZATOK magatokra és legyen a jelszó SZERETET és BÉKESSÉG.
Valamikor felkéne lépni valamilyen zenekarral Szentesen a Jómadárba! Mi egy Szegvári punk zenét játszó srácok vagyunk! A nevünk wc-punk-pír! Akit érdekel az írjon!
Azt hiszem ez a forum már nem ezekröl a kitünö zenekarokrol szol hanem arol hogy megváltsuk a világot. Igyhát eme oldalon gyülekszik azon igaz emberek csoportja kik megprobálnak kitörni az elnyomás alol, igy hát ha érdemesnak tartod magad arra hogy belépj a kétszemélyes kluba nyugodtan ir szivesen vesszük jelenláted. Szoval csak bátran emberek elöre egy szebb jövöért.
Te RatMan te is észrevetted hogy ide szinte csak mi írogatunk, ezek az emberek nem akarnak velünk beszélgetni Szentesről, kérlek bátorítsd és buzdítsd őket aktívabb részvételre!! "Gyere hát így kerek a világ.." a bátor kis kenyérpirító!
Helló H.Krisz! Megpróbálok beszélni hétvégén néhány emberrel a koncert ügyében nagyon jó lenne megszervezni, szállás meg franciául tudó ember már is biztosítva van, csak még a koncert helyet kell lebeszélni jövő héten írok ide vagy az e-mail címedre.
Alkohol mámorban uszó vidéki haramiák ti kik csak az internet rabszolgái vagytok eldobtátok magatoktol az üdvözülés kicsiny reményét is , lázadjatok a gépek és a globalizáció ikon szerű propagandái ellen és csoportosúljatok életetek legnagyobb lázadása reményében . Szentesen a Jómadár sörözőben szeptember 25-én. A további jótanácsokat megkapjátok itt. Egyébként üdv Janiró
A koncert szervezés ügyében a szentesi bootleg-be kéne benézned ott kerezsd Arató Magyit vagy olyat aki elválalja. A bolt a szentesi buszmegállóval szembe van. Sok szerencsét