hát nem tudom te melyik képen láttál rengeteg tankcsapda pólót,mert ezeken egyedül egy srácon van tankcsapda póló, akinek nincs taraja, de még hosszú haja se...
apám, ez igazi punk buli volt, a sok zsirfejü tankcsapda pólós, meg a fukkingoló tarajosok, hát asszem volt ám igazi fillingje, iszunk hányunk belefekszünk, baszunk, nagyon pozitiv életszemlélet
köszönöm, ha ez az igazi punk, akkor én nem kérek ebből a tarajos hippi mentalitásból.....
azt hogy koncertekre szokott-e járni azt nem tudom, párszor (amikor valami normális punk zenei koncert van) Vásárhelyen a Metróban szokta osztani az észt, ha jól tudom bölcsészkaros egyetemista Szegeden.. valami metál bandába is játszott, de nem fontos. nem akartam általánosítani..
én itt szentesen ill. vásárhelyen látok hasonlókat mint amilyen gondolom te vagy.. tipikus jellemzőitek: lenézitek a punk zenét hallgatókat, fikáztok mindent, és csak a mana a király.. plusz meg akarjátok váltani a világot a hülyeségeitekkel. vásárhelyi srác Tóth Gabi, aki egy kb. 2 magas 150 kilós rasztás hajú srác ő is állandóan az x-kel dobálózik és próbálja mindenkire rábeszélni a hülyeségeiteket. nem az a baj,hogy ő ezt vallja mert az magánügy, hanem az, hogy másokra is próbálja ráerőltetni a véleményét.. bár ő legalább -ellentétben veled- élőben is vállalja a véleményét..
Én pl hallgatok punk zenét.De nem az olyanokat mint amiket ti neveztek annak stb...kb ezért nem megyek le koncertre sem szentesen,mert egyszerüen nincs olyan mondanivalójuk az ottani zenekaroknak ami érdekelne.
Közölném itt veled,hogy az X(straight edge) az egy hardcore punk-on belül egy dolog.Hidd el abszolut nem vagyunk sötétek a punk zenéhez...az a baj,hogy ti vagytok azok akik nem ismerik a másik oldalt.
Nemtudom neked milyen kép van benned a PUNKOKrol de ök is ugyan ugy jolérzik magukat a saját zenéjükre mint ti a tietekre a szorakozás modja az más de ez miért lenne baj hiszen más kultur szférába tartoznak mint ti. MI legalább nem azt fikázzuk bennetek hogy miröl szolnak vagy inkébb miröl nem szolnak a szövegeitek hanem hogy lehet ilyen szánalmasan szarul kinézni: Raszta, Tottyos gatya.
Látod ebböl a szempontbol a miénk is szélsöséges látásmod felétek mert nem ismerjük a szokásaitokat.