hát mindenki mondta hogy sokan lesznek, de ez télleg durva volt. majd lesznek képek, de nem sok, mert nem lehetett fényképezni, mert rögtön párásodott az objektiv. meg ugye a moller plafonjáról most sem csöpögött a víz...
Péterke nem örül semminek... De a focis kép rólam a gam.hu fórumban azé überkirály! De ő ennek se örül. Csak jól megcsinálta aztán durcásan nézi. he-he
Köszi az igyekezetet. gYiK-kal ne törődjetek, neki úgyse jó semmi... Nekem minden nap beszól. Amúgy a plakát kint van a gam.hu fórumban is. A Punk Portál kérte egyszer, hogy a koncerteket ne a fórumban hírdessük. De ez egy szép plakát nemde... ;-)
Meg nem is az hogy segítség, csak gondoltam azért jó lesz ide. Meg a többi fellépő topicjába. Jó oké, akkor majd legközelebb nem rakom be aztán nem lesz vita. Kész.
A Left kezd kb. fél tízkor. Aztán G.a.M. A beugró még nincs meghatározva. Azt mindig az utolsó pillanatban döntjük el. Mondok 700Ft-ot. Több biztos nem lesz. Ha meg kevesebb akkor meg kellemes meglepetés lesz.
nem tom honnan gondolod, nem vok én bennfentes:) csak közös ismerős van.
Egyébként visszatérve a topictémához, ez a szám önmagában nem biztos h sokat jelent, maj egyben kell az egész albumot végighallgatni. Ezér is mondtam h várom má.