drágám, tombol a liberalizmus, mindenki elmondhatja a véleményét, még akkor is ha hülyeségeket beszél. itt a különbség kettőnk között. te komolyan veszed a jobbosok/szélsőjobbosok hülyeségeit, de én nem veszem komolyan a Te hülyeségeidet, mert nyilvánvaló hogy a sok anarcho/komcsi-szeressük egymást-hippi közhelyek már teljes mértékben lekötik az agyi kapacitásodat.
hidd el nyugodtan, nem minden jobbos zsidózik, cigányozik meg niggerezik. csak kicsit ki kéne nyitnod a két szép szemed, és körülnézni a világon. hát ki a gecit érdekelnek manapság a cigányok, amikor lehet hogy holnap Irán atombombát dob New Yorkra? ki a gecit érdekelnek a niggerek? ki bántja őket? ki bántja őket főleg itthon? milyen jobbosok? Mo-n még szélsőjobbost sem hallottam niggerezni. én niggernek hivtam a cigány haverjaimat általánosban, bár én nem mondanám hogy jobbos/szélsőjobbos lennék. most akkor miről is van szó? nem általánosítassz Te egy icipicit? olyan vagy mint a Csurka, aki minden bokorban zsidót lát, csak azzal a külömbséggel hogy Te nácikat vizionálsz mindenhol. Ugyanaz a kategória. Olyan dolgokkal foglalkozol, amiknek nincs létjogosultsága. Az hogy van párszáz kopasz gyerek Mo-n, én attól még nem félek tőlük. Buta emberektől felesleges. |