a vitorlás versenyek miatt bevonnánk még a horvátokat (izé dalmáciát) is.
trianonért pedig úgy lehetne a leghatásosabban visszavágni, hogy erdéllyel közösen téli olimpiát rendezünk.
Sajnálom, hogy letettünk a 2012-es olimpia megrendezésének pályázatáról. Úgy tűnik a görögök is jól megszervezték, és Athén városa is csak nyert az olimpiával. Bizonyára sok támogatást is kaphattunk volna, hiszen egy új eu-s, volt szoci kelet-európai ország rendezte volna az olimpiát. Esetleg be lehetett volna vonni a Felvidéket is (tehát Szlovákiát) a dologba.
Gyurta 15 éves. A japán csávó élete utolsó nagy sikerét aratta, hacsak nem vált versenyszámot, mert Dániel szép lassan le fog gyalázni mindenkit.
Risztov Éva egy órával a versenye előtt sírva nyilatkozott a tv-ben. Csodálkoztam volna, ha szegényke jobbat úszik a 8. helynél. Úgy tűnik, sportpszichiátriában nem vagyunk az élen.:(
hali, igen, valóban. amúgy csak kiváncsi voltam, hogy wayner vagy te irsz hamarabb választ;) nem néztem, már csak az eredméynhirdetést láttam, de az arckifejezés nem nyerte meg a tettszésem.
nemtudom mit kell annyirra sztárolni ezt a gyurta danikát, csak harmadik lett. szép, szép, de csak harmadik. inkább a risztov szedte volna össze magát, mondjuk róla már napokkal elöbb lehettett sejteni, hogy ez lesz.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!! Nincs Eurosport pedig már megy a kerékpáros időfutam, ahol Bodgori talán dobogós is lehet ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!