Hát akkor eddig te vagy, az Eszti, a Magdi meg én, ezen kívül a Bálint jön még ha ismered, de hát ő Orfűi, nem Pécsi, de az majdnem ugyan az. Szerintem ennyi, nem tartom valószívűnek, hogy más is jönne, nem szokásuk.
Van már neki jegye, csak még vonatra nincs neki, de mondtam neki, hogy azzal szívesen kisegítem, mert régen buliztunk már együtt. Amúgy a "haldokló dögre" nem kell költeni a pénzt, mert szegény Lucky már a másvilágon van, de az egyik pici kölyke viszont az enyém lett. Gondoltam ez egy érdekes info, amúgy akkor ezek szerint minden pécsi ugyanazzal a vonattal fog menni, végre nem csak ketten megyünk valahova a Magdival!
362?szerintem csak 262, és nem tudom, de szerintem nem nagyon ment az internetes jegyfoglalás, mert és egyik nap lefoglaltam, majd 4 napra rá foglaltam még egyett és csak 2 számmal adott nagyobbat, mármint azonosító szám.
most akkor melyik vonattal kéne menni? én arra voksolok, hogy 12.12-es gyorssal, az a hagyományos koncertjárat. Legalább is a Magdival úgy szoktuk, aztán meg ő is jön. Ha jól emlékszem, az 5-kor van a déliben, legalábbis októberben még úgy volt.
hát kicsinek valóban kicsi,de ilyen brutál nézőszámú(250-300 néző) koncertek alatt(pl.demented are go vagy bleeding through stb.) sem volt az,hogy egyáltalán nem tudsz megmozdulni