az oké, csak szerintem nem kellett volna remasterizálni a számokat... mindegyik albumnak megvolt a sajátos hangzása, ami szerintem jó volt úgy ahogy volt. szerintem így gecire elkúrták a lemezeket :(
hát ez de kurvajó egy interjú..
az meg még kurvajobb, hogy áthangszereli az új dalok egy részét.
reméltem, hogy így lesz, és remélem élőben is láthatom
első hallgatásra elég érdekes és vicces :)
vannak rajta bandák akiket már ismertem korábbról is és hozzászoktam az orrhanghoz, sőt még meg is szerettem :)
holnaptól lehet előrendelni a Bad Astronaut - Acrophobe bakelitet.
150 on transparent brown (whiskey coke colored vinyl, Vinyl Collective Exclusive)
250 on white vinyl (Hot Topic Exclusive Color)
300 on solid baby blue (light blue) (Joey Cape/Bad Astronaut exclusive color, available from Joey Cape)
300 on black vinyl (represses will be on black vinyl)
Köszi! Van rajta pár jó feldolgozás, de engem nagyon felbőszít, amikor digitálisan kiigazítják egy "punk" énekes hangját, lásd: May 16. Még nem hevertem ki, pedig instrumentálisan nagyon jó az a szám ezen az albumon (is).
köszi :D nem igen szoktam tribute albumokat egynél többször hallgatni, ezt lehet meg fogom néhányszor :D kurvajó szerintem (pozitívum, hogy attól függetlenül, hogy különböző előadók, eléggé egységes a hangzás)
de :-) viszont amit én néztem ott szinte csak német dátumok voltak, se angol se ez a bécsi nem volt benne, szal gondoltam talált vmi frissebb listát...