Gyönyörűséges vagy! :)
Bár nekem nem szokott képszakadás lenni, de volt hogy olyat csináltam amire utóbb mondták hogy na ezt nem kellett volna, "hádde nem is csináltam", de bizony igen!
Legutóbbi kínos cselekedetem, mikoris Bazsa barátom barátnőjének a volt munkatársnőjéhez/legjobb barátnőjéhez mentünk házi ivásra. Volt bor, sör, pezsgő stb. Szépen lassacskán iszogatunk, beszélgetünk, jó volt a hangulat. Pár nappal később szólt haver barátnéja
- Megismételhetjük az estét üzente barátnőm, viszont én mondom hogy a cigányos vicceket hanyagoljátok.
- Miért? Cigányvicceztünk?
- Hóóógyne! Nem is kicsit!
Kiderült, hogy a lány félig cigány származású, bár nem látszik rajta, és annak ellenére hogy semmi cigányos vonásai, ismerettsége nincs, azért bántja ha ilyennel viccelődnek. Mondtam haver barátnőjének, hogy jóvan, akkor nem fogunk viccelődni ilyet, észben tartom. Következő alkalom, ekkor már előkerültek a töményebb italok is, úgy mint vodka, unicum, Jager. Már nem tudom miből ittam, de tudom hogy nagyon bebasztam. Ezen az estén csatlakozott hozzánk egyik chopper motoros barátunk, aki bár nem ivott, de nem kell unszolni hogy ökörködjön.
Lényeg, hogy megint később beszélgetek a haver csajával, megint kiböki, hogy hiába szólt, csak cigányoztunk! :D Mondom ne már, direkte nem is akartam. De pedig én ellőttem egy cigányos poént, aztán a motoros gyerek meg kontrázott rá, így ment ez egy darabig! :DD
Az a gond hogy a tegnapi italozgatásra is jött a csaj én meg határozottan emlékszem, hogy egyszer volt egy cigányokat szidó pár percem, de fogalmam sincs hogy azelőtt vagy azután hogy megérkezett. Majd utánajárok, de remélem nem hallott belőle semmit a csajé. :) |
|
|