Pinky azt állítja magáról hogy elég komoly én meg állítom hogy úgy néz ki mint egy amorf zsák
eladásáról sajnos nem tudok nyilatkozni.
de szerezz be 1-2 macskát meg kutyát sztem
nezd Margit, itt most egyertelmuen te irtal faszsagot, amikor okosnak probaltal latszani, de nem sikerult. amugy te meg egy randa kis pocs vagy, ugyhogy neked sincs tobb alapod semmire, mint Pinkynek.
KODAK EASYSHARE CX4300 - alig hasznalt, tokkal, 2 db ujratoltheto elemmel, 32 megas memory kartyaval. Ami kell meg: USB kabel + akkuelem tolto
Ara : 15000 Ft
igen...mondjuk azóta az is változott, hogy mostmár tényleg ki lehet rajta cserélni mindent, a legapróbb kis alkatrészig is, szóval ilyen gond már nincs...csakhát nem olcsó
180 Ft, azaz te nyomorék. Még mindig nem tanultad meg használni a fejed, de hát egyszer csak összejön.. Talán, ha kapsz egy nagyobbfajta agyrázkódást..
Sajnos igen, mostanság simán elkérnek olyan 35-80(!) ezer forintot egy agresszív koriért...az átlag olyan 50 körül van. régen még én is a 23ezres Oxygen-re gyűjtöttem, de az régen volt:(
Hát én nem nézegettem a 2005-ös modelleket, mivel már 3 éve nem streeteltem egy isteneset. Ettől függetlenül, kétlem, hogy pár év alatt ekkora infláció lett volna. Vagy mégis?