hello hello
hát ja időközben elkészült a beszámoló és szerintem aki írta nincsen tisztába a zenekar tagjainak külön külön számított zenei hozzáértésével. Ha értitek hogy mire gondolok. csak mert szerintem a számok tök jók, és pont a DAvet fikázta benne a legjobban. Az ióoké hogy a szöveg milyen, de ha ott lett volna a koncerteteken akkor vágná, hogy elég lazán lenyomtátok az egészet. Jó oké én a DAvet ismerem szal őróla tudok sokat mondani, de szerintem nem olyan aki ilyen sima skálázós szólókat nyom. az meg a másik, hogy a koncerten is simán rögtönöz és bazi jól elő adja a számokat. Plusz még az is tök jó, hogy úgy csinálja mint aki az egészet unja. Ami másnak nehéz az neki könnyű. Legalábbis úgy tesz mintha az lenne. Ja most a demóra csinált egy két egyszerűbb hangulat számot, de az nem baj és szerintem nagyon jól öszze van az úgy téve ahogy van. Most nem a Gandalfot akarom cseszegetni, de nekem úgy tűnt, hogy lényegében tök nagyképűen vette ezt a beszámolót. Szóval azt hiszi magáról, hogy ő a primeminister... |
|
|