Február 5.
Csili Alsó Állomás klub
Fellépők: Napunk, Ezüstös Aranyér
Beugró: 600
Kezdés: 20 óra
(igen, egyidőben Polemic-kel, meg Paprika Korps-szal meg Ladánybenével, de saját koncertet az ember elvből nem mond le :P - legalább megtakarítok 2000-et :\\ :D)
törzsutasság? mien pank vagy, hogy fizetsz a BKV-ért? :DDD
mikor szoktál a K épület meg a könyvtár felé járni amúgy (ha jól emlékszem csütörtököt mondtál (ebben még szóvicc is van))? mondjuk vizsgaidőszakban (ma vizsgáztam mechanikából, de jó volt...) nem járok arra, de szorgalmi időszakban majdnem mindig ott vagyok kb.
szia! csak annyi, hogy megnéztem a metrobudapest.tk-t és tényleg király : )
egyébként még tavaly, de csak most jutott eszembe, mert ma adom postára a törzsutasságom meghosszabbítását : )
Zsoci, nem készítettetek véletlenül fotókat a YUP-ról?
Sajnos, mi egyet sem csináltunk, de szívesen venném, ha küldenél (feltéve, ha nektek van) ... Ja: Dave-YUP- vagyok....
MAil: diwat26@graffiti.net
Köszi!
hidd el én szívesen játszanék laurel aitken meg skatalities-t. vagy madness-t (de tőlük csak a the prince-t meg a one step beyondot. na jó a the sun and the rain-t is, meghát a benny bullfrogot :DD ).
ellentétben a legutóbbi koncertkritikával mi változatosnak találjuk a zenénket, az benne a jó, hogy a többiek inkább alterhez, meg emo-hoz való vonzódásuk _is_ meg az én ska vonzódásom _is_ benne van.
http://kakksi.fw.hu képek a koncertről "red hole" és "zsombi ea" menüpont alatt. az utóbbinál van egy videó a don't worry be happy számról, nagyon jó :DDDD